Lifestyle

«Μου έλεγε ό,τι θέλει ο…» Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Κώστα Καρουσάκη – Η συγκίνηση της κόρης του, Ελένης

«Μου έλεγε ό,τι θέλει ο…» Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Κώστα Καρουσάκη – Η συγκίνηση της κόρης του, Ελένης

Πηγή Φωτογραφίας: alldaynews.gr//«Μου έλεγε ό,τι θέλει ο…» Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Κώστα Καρουσάκη – Η συγκίνηση της κόρης του, Ελένης

Η τελευταία αποχαιρετιστήρια στιγμή στον Κώστα Καρουσάκη

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και πόνου τελέστηκε η κηδεία του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Κώστα Καρουσάκη, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου. Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι και οι θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου για να τον αποχαιρετήσουν.

Η τελετή έγινε στις 12:00 το μεσημέρι, με την παρουσία πολλών γνωστών προσώπων από τον χώρο του τραγουδιού και του θεάματος. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η συγκινητική ομιλία της κόρης του, Ελένης Καρουσάκη, η οποία μίλησε για τις τελευταίες στιγμές που πέρασε με τον πατέρα της και την πίστη του στο θέλημα του Θεού.

Η συγκινητική δήλωση της κόρης του

Η Ελένη Καρουσάκη, εμφανώς συγκινημένη, αναφέρθηκε στις τελευταίες συνομιλίες που είχε με τον πατέρα της πριν από τον θάνατό του. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εκείνος της έλεγε με γαλήνη: «Ό,τι θέλει ο Θεός». Η ίδια είχε ανακοινώσει την απώλεια του πατέρα της μέσω των social media, ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους μαζί και γράφοντας με συγκίνηση στη λεζάντα: «Καλό παράδεισο πατέρα. ΜΑΧΗΤΗΣ μέχρι το τέλος! Σ’ΑΓΑΠΩ…».

Η δύναμη του πατέρα της να συνεχίζει να μάχεται μέχρι το τέλος ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που τόνισε η κόρη του, προσθέτοντας ότι εκείνος την παρότρυνε να συνεχίσει το λαϊκό τραγούδι, παρακαταθήκη που σκοπεύει να τιμήσει. «Ήταν ο ήρωάς μου», είπε, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να δακρύσουν.

Μια ζωή γεμάτη τραγούδι και αγάπη για τη μουσική

Ο Κώστας Καρουσάκης αποτέλεσε σημαντική φιγούρα στη σκηνή του λαϊκού τραγουδιού, κυρίως κατά τις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Οι μοναδικές του ερμηνείες και το πάθος του για το λαϊκό τραγούδι τον κατέστησαν αγαπητό σε εκατομμύρια Έλληνες. Η πορεία του ήταν πάντα συνδεδεμένη με τη λαϊκή ψυχή και τους ήχους της Ελλάδας, και παρόλο που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, συνέχιζε να εμπνέει την οικογένεια και τους θαυμαστές του.

Ο χαμός του άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον κόσμο της ελληνικής μουσικής, αλλά η κληρονομιά του συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του και την αγάπη των ανθρώπων που τον άκουσαν και τον θαύμασαν.

Δείτε το βίντεο:

Ποιος ήταν ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης

Ο Κώστας Καρουσάκης ξεκίνησε να ασχολείται με το λαϊκό τραγούδι τη δεκαετία του 70′ και το 80′.

Γεννήθηκε στην Χίο και πέρα από τραγουδιστής ήταν και στιχουργός, αλλά και ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου. Είχε συνεργαστεί με μεγάλα πρόσωπα του καλλιτεχνικού κόσμου, με μια αξιοσέβαστη πορεία στο μουσικό χώρο.

Από το νυχτερινό του κέντρο το οποίο άνοιξε το 1974 πέρασε μεγάλος αριθμός λαϊκών τραγουδιστών και τραγουδιστριών που την τότε εποχή είχαν μεγάλη αναγνωσιμότητα, αλλά και άλλοι, που μόλις εισέρχονταν στον χώρο του καλλιτενχικού θεάματος.

Κάποια από αυτά τα ονόματα ήταν: Ρένα Βιολάντη, Αντύπας, Κατερίνα Στανίση, Νάγια Τρώνη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κική Ασημακοπούλου, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Μαρίνα Βλαχάκη, Κώστας Κόλλιας, Σπύρος Δεναξάς, το μπαλέτο της Έρρικα Μπρόγιερ, Τέρης Χρυσός, Άντζελα Δημητρίου και άλλοι.

Η κόρη του Κώστα Καρουσάκη, η Ελένη Καρουσάκη από μικρή ηλικία θέλησε να ακολουθήσει το ίδιο επάγγελμα με τον πατέρα της και έτσι και έκανε με ένα πιο ελαφρολαϊκό στυλ μουσικής.

Πηγή: alldaynews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments