Ελλάδα

Καμπανάκι από Παγώνη για covid και ιώσεις

Καμπανάκι από Παγώνη για covid και ιώσεις

Πηγή Φωτογραφίας: [343569] ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ COVID-19 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ COVID-19 ΕΠΟΧΗ" (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Μόλις μπούμε σε εσωτερικούς χώρους θα ξεκινήσει έξαρση κορωνοϊού και ιώσεων

Πηγή: iefimerida.gr - Καμπανάκι από Παγώνη: Μόλις μπούμε σε εσωτερικούς χώρους θα ξεκινήσει έξαρση κορωνοϊού και ιώσεων

Για τη νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού, XEC, μίλησε σήμερα η Ματίνα Παγώνη και όλα δείχνουν πως θα επικρατήσει τον φετινό χειμώνα.

Η νέα υποπαραλλαγή κορωνοϊού XEC εντοπίστηκε αρχικά τον Ιούνιο στη Γερμανία και ήδη έχει εντοπιστεί σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Παγώνη για αντιιική αγωγή «Μεταλλάξεις θα έχουμε πάρα πολλές. Πλέον η συμπτωματολογία, η κλινική κατάσταση του ασθενούς είναι λίγο καλύτερη συγκριτικά με τα προηγούμενα στελέχη. Τώρα είμαστε σε ύφεση, μόλις μπούμε σε εσωτερικούς χώρους θα ξεκινήσει έξαρση», είπε νωρίτερα στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη τόνισε πως θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή οι ομάδες υψηλού κινδύνου, που θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον γιατρό τους ώστε να λάβουν αντιιική αγωγή. Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη, με τα αντιιικά φάρμακα «δεν θα νοσηλευτούν, δεν θα διασωληνωθούν».

Πολλοί ήταν εκείνοι που νόσησαν το καλοκαίρι με κορωνοϊό και νοσηλεύτηκαν, με την πρόεδρο ΕΙΝΑΠ να τονίζει πως τον Οκτώβριο θα πρέπει οι πολίτες να εμβολιαστούν για τη γρίπη, καθώς αναμένεται έξαρση των ιώσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments