Πολιτική

Πολάκης εναντίον Καρανίκα για το “πραξικόπημα”

Πολάκης εναντίον Καρανίκα για το “πραξικόπημα”

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

"Νίκο κούρασες, ως τι μιλάς, ως περαστικός;"

Διαδικτυακή κόντρα μεταξύ του Νίκου Καρανίκα και του Παύλου Πολάκη, ξέσπασε με αφορμή ανάρτηση του πρώτου, ο οποίος κατηγορούσε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για ανεπάρκεια και προσωπικές στρατηγικές.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, κάνει λόγο για «ιερά τοτέμ» του κόμματος, όπως τα αποκαλεί που έχουν επιδοθεί σε ένα πολιτικό πραξικόπημα με στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη, προσβάλλοντας τα μέλη και την πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο ίδιος τονίζει ότι οι επικριτές του Κασσελάκη έχουν πανικοβληθεί από τη στήριξη που λαμβάνει από τη βάση του κόμματος και επισημαίνει πως οι προσπάθειές τους να τον πλήξουν ηθικά και πολιτικά είναι γελοίες. «Ποιοι είναι αυτοί που θα συγκριθούν ηθικά και πολιτικά με τον σύντροφο Κασσελάκη;» αναρωτιέται, απευθυνόμενος στα «τηλεοπτικά αυτοαναφορικά στελέχη» που, όπως σημειώνει, δεν έχουν αναλάβει ποτέ ευθύνη για τις αλλεπάλληλες ήττες του κόμματος.

Στην ανάρτηση αυτή, ωστόσο, ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε σε έντονο ύφος. «Νίκο, κούρασες πολύ!» γράφει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Χανίων, καλώντας τον κ. Καρανίκα να απαντήσει υπό ποία ιδιότητα μιλάει, «Εσύ μιλάς ως στέλεχος, ως πολίτης, ως περαστικός, ως τι ακριβώς; Επιτιμάς τους πάντες αποθεώνοντας έναν που απέδειξε έναν χρόνο τώρα πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!», σχολιάζει ο Παύλος Πολάκης. Κλείνοντας δε, υπενθυμίζει τις εσκομματικές εκλογές, λέγοντας «πάμε στις κάλπες να αντιπαρατεθούμε επί της ουσίας και όχι επί της κλάψας και ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments