Αθλητισμός

Βόλος ΠΑΟΚ: Περίπατος με 4αρα για τον δικέφαλο [1-4]

Βόλος ΠΑΟΚ: Περίπατος με 4αρα για τον δικέφαλο [1-4]

Πηγή Φωτογραφίας: [371971] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παραμένει έτσι στην κορυφή με ή χωρίς συγκάτοικους, με το εκτός έδρας 4-1 επί του Βόλου, ο οποίος έχασε πέναλτι με το ξεκίνημα του αγώνα και στο 35′ έμεινε και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φεράρι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να προηγηθούν μόλις στο 1ο λεπτό με την ωραία κεφαλιά του Κόντε αλλά ωραία ήταν και η απόκρουση του Κοτάρσκι. Μεγάλη φάση για τους Θεσσαλούς, ακόμη μεγαλύτερη όμως αυτή που ακολούθησε, αφού στην εξέλιξη της φάσης ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Καμαρά είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει το σημείο του πέναλτι.

Πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει στο 3′ ο Άλτμαν αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε και κράτησε το 0-0, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να ανέβουν στα επόμενα λεπτά και να έχουν και αυτοί τις φάσεις για να σκοράρουν. Ο Μουργκ, όμως, στο 8′ αστόχησε από καλή θέση ενώ στο 10′ ο Καμαρά με ωραία κάθετη έβγαλε τετ α τετ τον Τισουντάλι αλλά ο Κόβατς απέκρουσε.

Το παιχνίδι, όπως καταλαβαίνει ο καθένας, είχε πολύ καλό ρυθμό και φάσεις αλλά όχι γκολ, μέχρι που ήρθε και αυτό τελικά… Στο 23′ ο Τάισον έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Φεράρι ανέτρεψε τον Ντεσπόντοφ και ο διαιτητής πήγε στην άσπρη βούλα, από όπου ο Σβαμπ άνοιξε το σκορ στο 24′ (0-1).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε το προβάδισμα και από το 35′ είχε και το αριθμητικό πλεονέκτημα αφού ο Φεράρι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Σάστρε, αφήνοντας με 10 παίκτες τον Βόλο. Δυσκόλεψαν κι άλλο, επομένως, τα πράγματα για τους γηπεδούχους και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο…

Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε αυτό με στόχο να καθαρίσει τον αγώνα και θα μπορούσε να το κάνει στο 49′ με την εκτέλεση φάουλ του Μουργκ από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Δεν έγινε εκεί το 0-2, έγινε όμως λίγα λεπτά αργότερα.

Βόλος: Κόβατς, Καλογερόπουλος, Κορέα, Μίλετιτς, Μύγας, Γκλάβσιτς, Μεντιέτα, Μπερναντού, Φεράρι, Άλτμαν, Ασεχνούμ (40′ Σμέουλερς), Κόντε.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (65′ Ότο), Καμαρά, Σβαμπ (65′ Μπακαγιόκο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (65′ Κωνσταντέλιας), Τάισον (79′ Σορετίρε), Τισουντάλι (65′ Τσαλόφ).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments