Αθλητισμός

Δυσάρεστα νέα στον Παναθηναϊκό: Διπλό πρόβλημα ενόψει Ολυμπιακού

Δυσάρεστα νέα στον Παναθηναϊκό: Διπλό πρόβλημα ενόψει Ολυμπιακού

Πηγή Φωτογραφίας: Kendrick Nunn Real Madrid - Panathinaikos AKTOR Athens Turkish Airlines Euroleague 2023-24 Final 4 Final Berlino, 26/05/2024 Foto MarcoBrondi // CIAMILLO-CASTORIA

Διπλό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό AKTOR

Διπλό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό AKTOR καθώς τέθηκαν νοκ άουτ οι Ματίας Λεσόρ με διάστρεμμα και Λορέντζο Μπράουν με φλεγμονή, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/9) ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις των πρασίνων στο Super Cup

Χωρίς δύο βασικά στελέχη αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι στο κλειστό της Γλυφάδας, κι ενώ πλησιάζουν οι επίσημες υποχρεώσεις των πράσινων, αρχής γενομένης με το Super Cup.

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Λεσόρ υποφέρει από διάστρεμμα α’ βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ ο Λορέντζο Μπράουν έχει μια φλεγμονή δεξιού άκρος ποδός.

Νοκ άουτ παραμένει και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά από το διάστρεμμα που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» την Παρτίζαν το βράδυ του Σαββάτου (21/9, 22:00) ενώ νωρίτερα (21/9, 19:00) θα παίξουν η Εφές με την Μακάμπι. Το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/9) είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Super Cup στη Ρόδο, όπου οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Άρη στα ημιτελικά και τον νικητή του Ολυμπιακός-Περιστέρι, εφόσον προκριθούν στον τελικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments