Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ με τους θρύλους των 7 ευρωπαϊκών [vid]

Παναθηναϊκός: Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ με τους θρύλους των 7 ευρωπαϊκών [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram pao bc//Παναθηναϊκός: Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ με τους θρύλους των 7 ευρωπαϊκών [vid]

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (21/9) με την Παρτιζάν

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (21/9) με την Παρτιζάν στο πλαίσιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και η ΚΑΕ έφτιαξε ένα όμορφο βίντεο με τον έναστρο ουρανό και τις εμβληματικές μορφές των 7 ευρωπαϊκών.

Οι «πράσινοι» θα τιμήσουν και φέτος τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη τους και θα το κάνουν μάλιστα με… στυλ, αφού οι αγώνες θα γίνουν στο Καλλιμάρμαρο. Πρόκειται, αν μη τι άλλο, για μια ιστορική στιγμή αφού για πρώτη φορά μετά το 1968 θα γίνουν αγώνες μπάσκετ εκεί και η ΚΑΕ έχει ετοιμαστεί σε όλα τα επίπεδα.

Ακόμη και σε ό,τι αφορά τα βίντεο για το τουρνουά και για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και την τεράστια προσφορά του, όπως αυτό που δημοσιεύθηκε στα social media τις τελευταίες ώρες και το οποίο δείχνει τον έναστρο ουρανό και τις μεγάλες μορφές της ομάδας που συνδέθηκαν με τα 7 ευρωπαϊκά τρόπαια που έχουν κατακτηθεί.

Από τον Ντομινίκ Γουίλκινς, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Ντέγιαν Μποντίρογκα και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη μέχρι τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Μάικ Μπατίστ, τον Κώστα Σλούκα και τον Εργκίν Αταμάν, όλοι εμφανίζονται στο βίντεο, το οποίο ολοκληρώνεται με τους Παύλο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments