Lifestyle

Δυσάρεστα νέα για την Γεσθημανή Κουτούζογλου-Θα κηρυχθεί λιποτάκτης;

Δυσάρεστα νέα για την Γεσθημανή Κουτούζογλου-Θα κηρυχθεί λιποτάκτης;

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Εκτός παιχνιδιού η Γεσθημανή Κουτούζογλου;Θα κηρυχθεί λιποτάκτης;

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες ημέρες ο νέος κύκλος του Survivor.

Μάλιστα χθες παρακολουθήσαμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο Τάσος Πάνας ανακοίνωσε πως φεύγει από το παιχνίδι, καθώς του έλειπε η οικογένειά του.

Ωστόσο φαίνεται πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μια ακόμα αποχώρηση. Σύμφωνα με το armyvoice.gr η Γεσθημανή Κουτούζογλου αποχωρεί από το παιχνίδι μετά από επικοινωνία που είχε το ΓΕΣ με την παραγωγή του Survivor.

Θυμίζουμε πως η Γεσθημανή Κουτούζογλου είναι υπαξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων τα τελευταία 17 χρόνια και τα τελευταία 4 χρόνια εκπαιδεύει σχολεία Ειδικών Δυνάμεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Γεσθημανή Κουτούζογλου αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Αθήνας και εκεί θα την περιμένει η Στρατονομία για να την συλλάβει.

Η ίδια κατηγορείται από το ΚΕΑΠ, σύμφωνα με το άρθρο 36 του στρατιωτικού ποινικού κώδικα,  ότι κατά τη διάρκεια της κανονικής της άδειας, πήγε στο εξωτερικό και διέμεινε σε άλλη χώρα πάνω από 3 ημέρες χωρίς να έχει εξασφαλίσει άδεια.

Η ποινή που θα αντιμετωπίσει αν κηρυχθεί λιποτάκτης εξωτερικού είναι κάθειρξη έως 10 χρόνια ή φυλάκιση 2 ετών σύμφωνα με το armyvoice.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments