Αθλητισμός

ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Αλμέιδα και οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί κόντρα στην Athens Kallithea

ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Αλμέιδα και οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί κόντρα στην Athens Kallithea

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Αλμέιδα και οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί κόντρα στην Athens Kallithea

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στις νίκες κόντρα στην Athens Kallithea και να παραμείνει στην κορυφή με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στις νίκες κόντρα στην Athens Kallithea και να παραμείνει στην κορυφή με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ, πριν ξεκινήσει κι αυτή τον χορό των ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Έτσι για το δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να επιστρατευτεί ο Ορμπελίν Πινέδα. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κανονικά διαθέσιμοι είναι οι Βίντα και Μουκουντί, οι οποίοι αναμένεται να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Athens Kallithea

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα η ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι η εξής. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Θωμάς Στρακόσα. Οι Βίντα – Μουκουντί είναι οι επικρατέστεροι για το κέντρο της άμυνας δίχως να αποκλείεται η χρησιμοποίηση ενός εκ των Κάλενς – Μήτογλου (ή και των δύο μαζί). Ο Πινέδα θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Πήλιος αριστερά.

Ο Σιμάνσκι θα παραμείνει στο “έξι” και μπροστά του θα έχει είτε τον Γιόνσον είτε έναν εκ των Περέιρα – Μάνταλου. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ελίασον, αριστερά ο Κοϊτά και στην κορυφή ο Πιερό.

Πίσω του θα είναι ένας εκ των Τσούμπερ, Μάνταλου και Περέιρα με τον Ελβετό να έχει το προβάδισμα για να επανέλθει στο αρχικό σχήμα.

Πηγή: sport24.gr–Θωμάς Τζουβάρας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments