Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Τρεις βαθμοί με υπογραφή Φίλιπ Τζούρισιτς! [3-1]

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Τρεις βαθμοί με υπογραφή Φίλιπ Τζούρισιτς! [3-1]

Πηγή Φωτογραφίας: [372001] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Πέρασε στο ματς ως αλλαγή ο Σέρβος και με πανέμορφα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο λύτρωσε την ομάδα του

Δεύτερη νίκη για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα της Super League, με την υπογραφή του Φίλιπ Τζούρισιτς! Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, τη στιγμή που οι «πράσινοι» εμφάνιζαν στο άδειο ΟΑΚΑ τις ίδιες αγωνιστικές… ασθένειες. Δηλαδή δυσκολία στη δημιουργία απέναντι σε κλειστή άμυνα.

Το σκορ ήταν στο 1-1 και με δύο πανέμορφα γκολ στο 81’ και στο 89’, ο έμπειρος άσος διαμόρφωσε το τελικό 3-1, λυτρώνοντας το «τριφύλλι» που ουσιαστικά είχε αρχίσει να σκέφτεται το φόβο ενός νέου… πατατράκ. Αλλά ο Σέρβος με εμφατικό τρόπο και δείχνοντας την ποιότητά του, έδιωξε κάθε φόβο.

Συνολικά οι «πράσινοι» δεν εντυπωσίασαν σε ακόμη ένα ματς, εμφανίζοντας τα ίδια προβλήματα που είχαν και σε προηγούμενες αναμετρήσεις με θεωρητικά «μικρότερους αντιπάλους. Ειδικά στη δημιουργία και στις απειλές της αντίπαλης εστίας. Όλα αυτά μάλιστα, παρότι προηγήθηκαν στο 10’, αλλά ισοφαρίστηκαν στο 15’.

Έτσι ο Παναθηναϊκός πριν τα ντέρμπι (ΑΕΚ εκτός, Ολυμπιακός εντός) πήρε τη δεύτερη νίκη του και ανέβηκε στους 8 βαθμούς. Τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός παρέμεινε ουραγός με 1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments