Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που καλλιεργούσε κάνναβη στη Μαγνησία

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που καλλιεργούσε κάνναβη στη Μαγνησία

Πηγή Φωτογραφίας: ΠAPOYΣIAΣH ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. THΣ YΠOΘEΣHΣ EΞAPΘPΩΣHΣ EΓKΛHMATIKHΣ OMAΔAΣ KAΛΛIEPΓEIAΣ KAI ΔIAKINHΣHΣ NAPKΩTIKΩN OYΣIΩN ΣE ΔYΣBATH ΠEPIOXH TOY ANATOΛIKOY OΛYMΠOY (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ/EUROKINISSI)

"Εγκέφαλος" γνωστός συνδικαλιστής κτηνοτρόφος

Η ΕΛ.ΑΣ. εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε ορεινό δασικό όγκο σε περιοχή της Μαγνησίας.

Σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες χθες, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, σε ορεινό δασικό όγκο πλησίον καταφυγίου άγριας ζωής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ε.Κ.Α.Μ. και Ο.Π.Κ.Ε., εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 4 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 35 και 21 χρονών, καθώς και δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 40 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση– για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αλλοδαπών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, καθώς και με τη χρήση φυσικών μεθόδων και τεχνικών μέσων, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος, από κοινού με τους 3 συγκατηγορούμενούς του, καλλιεργούσαν μεγάλο αριθμό δενδρυλλίων κάνναβης σε δύσβατο και απόκρημνο σημείο, το οποίο βρίσκεται σε έκταση που χρησιμοποιεί αποκλειστικά ο ίδιος για την εκτροφή βοοειδών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments