Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Διεγράφη και επίσημα από την ΚΟ ο Μάριος Σαλμάς [vid]

Νέα Δημοκρατία: Διεγράφη και επίσημα από την ΚΟ ο Μάριος Σαλμάς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [372017] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στη Βουλή έφτασε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς

Στη Βουλή έφτασε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς, καθώς είχε κληθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας έμεινε περίπου 5 λεπτά μέσα και στη συνέχεια αποχώρησε.

Στην απόφαση για διαγραφή του Μάριου Σαλμά προχώρησε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας. Η παραπομπή του αφορά αντικοινοβουλευτική, αντικομματική και αντισυναδελφική συμπεριφορά που προκαλεί σοβαρή ζημιά στο κόμμα ή σε άλλο βουλευτή.

Ο πρωθυπουργός παρέπεμψε τον βουλευτή στην επιτροπή Δεοντολογίας για διαγραφή, στέλνοντας σαφές μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον βουλευτή Μάριο Σαλμά ήταν οι τελευταίες τηλεοπτικές του εμφανίσεις όπου επανέλαβε τα περί φωτογραφικών διαγωνισμών αντιπολιτευόμενος σε επίπεδο ηθικής την κυβέρνηση, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό.

Θυμίζεται ότι, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε ασκήσει κατ’ επανάληψη κριτική στην κυβέρνηση, ενώ ήταν ανάμεσα στους 11 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που υπέγραψαν την ερώτηση προς τον Κωστή Χατζηδάκη για τα κόκκινα δάνεια.

Επίσης, άσκησε κριτική στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη για τις τιμές των φαρμάκων, αλλά και τη Λίνα Μενδώνη για φωτογραφικούς διαγωνισμούς που αφορούσαν κυλικεία του υπουργείου Πολιτισμού.

Επιπλέον, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, μετά την ολοκλήρωση των ευρωεκλογών, έσπευσε να ζητήσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για τα αποτελέσματα της κάλπης, προκειμένου όπως ισχυρίστηκε «να αναλυθούν τα αίτια του δυσμενούς εκλογικού αποτελέσματος για την παράταξή μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments