Διεθνή

Πενσιλβάνια:Δικάζεται η μητέρα που κρέμασε τα δύο παιδιά της με λουρί σκύλου-Την αποκήρυξε ο μεγάλος της γιος

Πενσιλβάνια:Δικάζεται η μητέρα που κρέμασε τα δύο παιδιά της με λουρί σκύλου-Την αποκήρυξε ο μεγάλος της γιος

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Πενσιλβάνια: Δικάζεται η μητέρα που «κρέμασε τα δύο παιδιά της με λουρί σκύλου»-Την αποκήρυξε ο μεγάλος της γιος

Μια μητέρα από την Πενσιλβάνια που φέρεται να κρέμασε τα δύο παιδιά της με λουρί σκύλου το 2019, έκλαψε με λυγμούς κατά τη διάρκεια της δίκης της όταν ο ενήλικος γιος της την αποκήρυξε.

Η δίκη της Λίζα Σνάιντερ ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και η 41χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο πρώτου και τρίτου βαθμού για τον θάνατο των δύο μικρών παιδιών της, του Κόνορ, 8 ετών, και της Μπρίνλεϊ, 4 ετών. Τα δύο παιδιά βρέθηκαν κρεμασμένα από το ίδιο λουρί σκύλου στο υπόγειο του σπιτιού της τον Σεπτέμβριο του 2019. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά πέθαναν τρεις ημέρες αργότερα, όταν οι γιατροί αποφάσισαν να βγουν από τη μηχανική υποστήριξη.

Η Μπρίνλεϊ και ο Κόνορ

Σύμφωνα με τις Αρχές, η Σνάιντερ αγόρασε ένα λουρί σκύλου την ίδια μέρα που τα παιδιά της βρέθηκαν απαγχονισμένα υπόγειό της. Η γυναίκα κάλεσε το 911 αναφέροντας ότι αυτοκτόνησε ο γιος της, αλλά η αστυνομία που την υποψιάστηκε αμέσως δεν βρήκε στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό της.

Την αποκήρυξε ο 22χρονος γιος της

Ο μεγάλος της γιος, Όουεν Σνάιντερ, κατέθεσε εναντίον της την Τρίτη. «Απλώς δεν τη βλέπω πια ως μητέρα μου», είπε ο 22χρονος ενώ η Λίζα Σνάιντερ έκλαιγε από τη θέση του κατηγορούμενου, όπως αναφέρουν οι Mainline Times & Suburban. Όπως σημειώνει η New York Post, η Σνάιντερ δεν επέδειξε κανένα συναίσθημα και δάκρυσε μόνο όταν ο γιος της μίλησε εναντίον της.

Η 41χρονη που είχε δηλώσει αθώα, είχε επιρρίψει την ευθύνη στον γιο της Κόνορ ισχυριζόμενη ότι η κατάθλιψή του τον οδήγησε να αυτοκτονήσει και να σκοτώσει και την αδερφή του. Τον ισχυρισμό αυτό απέρριψε κατηγορηματικά ο μεγάλος αδερφός των άτυχων παιδιών τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό λόγω του μικρού αναστήματος του Κόνορ. «Ήταν ένα χαρούμενο παιδί», είπε ο Όουεν Σνάιντερ. «Πάντα ήθελε να κάνει κάτι. Πάντα έπαιζε με τη μικρή του αδερφή».

Την πρόδωσε το ιστορικό του κινητού της -Έψαχνε στο Google «πώς να κρεμαστείς»

Η δίκη εξέτασε επίσης τα αρχεία τηλεφώνου της Σνάιντερ, τα οποία περιελάμβαναν αναζητήσεις στο Google για το «πώς να κρεμαστείς» και το ιστορικό σύμφωνα με το οποίο παρακολούθησε την εκπομπή «Almost Got Away With It» λίγες μέρες πριν βρεθούν απαγχονισμένα τα παιδιά της.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση της 41χρονης, δεν κρέμασε τα παιδιά της, αλλά ακόμη και αν το έκανε, ισχυρίζονται ότι είναι κλινικά παράφρων και θα πρέπει να μπει σε ψυχιατρείο και όχι να φυλακιστεί.

Οι εισαγγελείς πάντως επιχειρούν να βρεθεί αντιμέτωπη με θανατική ποινή, ενώ όπως τονίζει τα αμερικανικά ΜΜΕ αν καταδικαστεί για φόνο πρώτου βαθμού η ελάχιστη ποινή είναι η ισόβια κάθειρξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments