Lifestyle

«Βόμβα» από τον Τάιλερ: Ανοίγει επιχείρηση “έκπληξη” στο Κολωνάκι

«Βόμβα» από τον Τάιλερ: Ανοίγει επιχείρηση “έκπληξη” στο Κολωνάκι

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//«Βόμβα» από τον Τάιλερ: Ανοίγει επιχείρηση "έκπληξη" στο Κολωνάκι

Η επιλογή του Κολωνακίου δεν είναι τυχαία…

Ο Τάιλερ Μακμπέθ, σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, ετοιμάζει την ίδρυση ενός γυμναστηρίου στο… Κολωνάκι, το οποίο έχει έντονο γκλάμουρ και θα επικεντρώνεται στο personal training. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Big Mouth του powergame.gr, ο Τάιλερ έχει αναζητήσει εδώ και έναν κατάλληλο χώρο στην κοσμοπολίτικη περιοχή, όπου μπορεί να δημιουργήσει μια επιχείρηση που θα συνδυάσει την άθληση με την πολυτέλεια.

Ο στόχος του είναι να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γυμναστικής, εστιάζοντας σε εξατομικευμένα προγράμματα εκγύμνασης που θα καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη. Το γυμναστήριο θα συνδυάζει σύγχρονο εξοπλισμό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσφέροντας έτσι ένα ελκυστικό περιβάλλον για τους λάτρεις της άθλησης.

Η επιλογή του Κολωνακίου δεν είναι τυχαία… Η περιοχή φημίζεται για την κοσμική της ζωή και το ενδιαφέρον των κατοίκων της για fitness και υγιεινή ζωή. Η επένδυση αυτή δεν προσελκύει μόνο τοπικούς θαυμαστές της γυμναστικής αλλά και γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της ψυχαγωγίας και της πολιτικής.

Μέχρι στιγμής, οι λεπτομέρειες σχετικά με το άνοιγμα του γυμναστηρίου παραμένουν κρυφές, ωστόσο οι προσδοκίες είναι υψηλές. Ο Τάιλερ φιλοδοξεί το νέο του εγχείρημα να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την άθληση στην… Αθήνα, με σκοπό να δημιουργήσει μια κοινότητα που θα εκτιμήσει την ευεξία και την προσωπική ανάπτυξη.

Πηγή: panictimes.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments