Πολιτική

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Σε 30 λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση στη Νέα Υόρκη [vid]

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Σε 30 λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση στη Νέα Υόρκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [372045] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Μεταναστευτικό και Κυπριακό επί τάπητος στο 6ο ραντεβού Μητσοτάκη και Ερντογάν που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη.

Με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συνάντηση ξεκίνησε στις 18:40 ώρα Ελλάδος και διήρκησε μισή ώρα, με τους δύο ηγέτες να συνοδεύονται από τους υπουργούς Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν και τους διπλωματικούς τους συμβούλους.

Κατά τη χειραψία τους με την οποία ξεκίνησε η συνάντηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τον Ερντογάν «Τι κάνεις;». «Είμαι πολύ καλά», απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχολιάζει τη γραβάτα του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Χακάν Φιντάν. «Μου αρέσει η μπλε γραβάτα σου» είπε χαρακτηριστικά.

mitsoerdi.jpg

Μετά την εμπρηστική ομιλία του Τούρκου προέδρου από του βήματος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για το Κυπριακό, οι προσδοκίες από τη συνάντηση ήταν χαμηλές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments