Πολιτική

Ο Κασσελάκης θέλει να τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κασσελάκης θέλει να τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: [370616] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη σε µοβ φόντο και η απουσία του λογότυπου του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια ανάρτηση που περιλαμβάνει μόνο τη φωτογραφία του και έξι λέξεις («Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ – Είμαι εδώ»), ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις εκλογές ανάδειξης της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η φωτογραφία έχει μωβ φόντο και δεν περιέχει το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει εντύπωση, καθώς υποδηλώνει ότι ο πρώην πρόεδρος προετοιμάζεται για ριζικές αλλαγές, οι οποίες θα διαφέρουν σημαντικά από τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης σχεδιάζει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με στόχο να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων.

Ταυτόχρονα, η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει την αρχηγία, επιδιώκοντας να διευκρινίσει ότι η κριτική της προς τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν σχετίζεται με προσωπικές της φιλοδοξίες. Ωστόσο, προκάλεσε αίσθηση η άμεση αντίδραση του Παύλου Πολάκη στα social media, όπου ουσιαστικά «τρολάρισε» τον αποπεμφθέντα πρόεδρο. «ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ! Παρακάτω… Εγώ έχω δηλώσει υποψηφιότητα. Κάποιος άλλος; Θα κάνουμε καμία σοβαρή συζήτηση; Θα διασφαλίσουμε την ενωτική πορεία σταματώντας τις διχαστικές τοποθετήσεις από όλες τις πλευρές;», ανέφερε ο βουλευτής από τα Χανιά, ο οποίος προετοιμάζεται να περιοδεύσει τη χώρα.

«Επέλεξα αυτή τη στιγμή να μην συμμετάσχω στη διαδικασία, γιατί υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται», δήλωσε η κυρία Γεροβασίλη, αναφερόμενη στα γεγονότα επί προεδρίας Κασσελάκη: «Περάσαμε έναν χρόνο με μια βίαιη επίθεση από το υπερεγώ στο εμείς. Επίθεση στις συλλογικές διαδικασίες και διχασμοί». Τόνισε δε ότι «πρέπει να κάνουµε τα πάντα για να µην κερδίσει ο Κασσελάκης» και ερωτηθείσα αν θα παραµείνει στο κόµµα αν τελικά εκλεγεί, αντέστρεψε το ερώτηµα λέγοντας: «Αν χάσει ο κύριος Κασσελάκης, θα µείνει; Αυτοί που τον υποστηρίζουν θα µείνουν;».

Η βουλευτής Άρτας εξέφρασε την προσωπική της άποψη σχετικά με τη δημιουργία μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης, στην οποία θα μπορούσε να ηγηθεί ο Τσίπρας, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτή η θέση είναι δική της και δεν εκπροσωπεί τον πρώην πρωθυπουργό.

Από την άλλη πλευρά, ο Πέτρος Παππάς, στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη και βουλευτής Κιλκίς, σχολίασε την έκκληση της Όλγας Γεροβασίλη να «καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην κερδίσει ο Στέφανος Κασσελάκης», προαναγγέλλοντας «δημόσιες προγραφές». «Όσοι δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη δεν έχουν λόγο να παραμείνουν στο κόμμα», δήλωσε. Οι δηλώσεις του Παππά προκάλεσαν αντίκτυπο στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο υπογράμμισε ότι «ο διχαστικός λόγος δεν είναι αποδεκτός υπό οποιαδήποτε συνθήκη», γεγονός που πιθανόν ανοίγει το δρόμο για τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά, να ζητήσει απολογία από βουλευτές που προβαίνουν σε εμπρηστικές δηλώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments