Ελλάδα

Σοκ στην Αργολίδα: 17χρονοι λήστεψαν και… ξύρισαν με φαλτσέτα 12χρονο σε σχολείο

Σοκ στην Αργολίδα: 17χρονοι λήστεψαν και… ξύρισαν με φαλτσέτα 12χρονο σε σχολείο

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Σοκ στην Αργολίδα: 17χρονοι λήστεψαν και... ξύρισαν με φαλτσέτα 12χρονο σε σχολείο

Οι 17χρονοι στην αρχή τον απείλησαν με φαλτσέτα και στη συνέχεια του ξύρισαν το μουστάκι, αφού του έκλεψαν το ποσό των 2 ευρώ που είχε στην τσέπη

Ακόμα μία σοκαριστική υπόθεση βίας μεταξύ ανηλίκων βγήκε στο φως της δημοσιότητας, με θύμα αυτή τη φορά έναν 12χρονο μαθητή Α’ Γυμνασίου στην Αργολίδα.

Ο 12χρονος μαθητής την ώρα που έκανε διάλειμμα πήγε προς το κυλικείο. Εκεί συνάντησε δύο 17χρονους, καθώς το Γυμνάσιο έχει κοινή αυλή με το Λύκειο, οι οποίοι στην αρχή τον απείλησαν με φαλτσέτα, την οποία κρατούσε ο ένας από τους δύο, και στη συνέχεια του ξύρισαν το μουστάκι, αφού του έκλεψαν το ποσό των 2 ευρώ που είχε στην τσέπη.

Τα δύο αγόρια επέστρεψαν στο Λύκειο μετά το χτύπημα του κουδουνιού.

Ο 12χρονος, όταν πήγε στο σπίτι του, ανέφερε το περιστατικό στους γονείς του, οι οποίοι έκαναν καταγγελία.

Οι Αρχές συνέλαβαν τόσο τους δύο δράστες όσο και τους γονείς αυτών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν χθες (24.9.2024) το βράδυ, στην Ερμιόνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, 2 ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, οι 2 ανήλικοι συλληφθέντες χθες (24.9.2024) το πρωί σε προαύλιο σχολικού συγκροτήματος στην Ερμιόνη απείλησαν και επιτέθηκαν με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε έτερο ανήλικο.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων συλληφθέντων και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

Αργολίδα: Η σοκαριστική καταγγελία

Συγκεκριμένα, τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 24/09 μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας ένας 12χρονος μαθητής Α’ Γυμνασίου, συνοδευόμενος από την 36χρονη μητέρα του, και από κοινού υπέβαλαν μήνυση κατά δύο 17χρονων μαθητών Γ’ Λυκείου, και συγκεκριμένα ενός Έλληνα και ενός πολίτη Αλβανίας, διότι, όπως ισχυρίστηκαν, το ίδιο πρωί και ώρα 11.00 πλησίασαν τον 12χρονο κοντά στο σχολικό κυλικείο, τον απείλησαν φραστικά, ξύρισαν το μουστάκι του με φαλτσέτα, την οποία έφερε ο ένας από τους δύο, και του αφαίρεσαν 2 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments