People

Αλμπέρτα Φερέτι: Για αποχωρεί από τη θέση της δημιουργικής διευθύντριας στο brand της

Αλμπέρτα Φερέτι: Για αποχωρεί από τη θέση της δημιουργικής διευθύντριας στο brand της

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, newmoney.gr

Η Φερέτι θα διατηρήσει τον ρόλο της ως αντιπρόεδρος της Aeffe

Μετά από 43 χρόνια η Ιταλίδα σχεδιάστρια Αλμπέρτα Φερέτι αποχωρεί από τη θέση της δημιουργικής διευθύντριας του ομώνυμου brand της.

Όπως ανακοίνωσε ο όμιλος μόδας Aeffe ο νέος δημιουργικός διευθυντής της μάρκας «Alberta Ferretti» θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες, ανέφερε ο όμιλος, προσθέτοντας ότι η Φερέτι θα διατηρήσει τον ρόλο της ως αντιπρόεδρος της Aeffe.

«Πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο της καριέρας μου είναι μια σωστή και συνειδητή επιλογή να ανοίξω τον δρόμο για ένα νέο δημιουργικό κεφάλαιο για τη μάρκα που ίδρυσα και η οποία θα συνεχίσει να φέρει το όνομά μου», ανέφερε η Ferretti σε ανακοίνωσή της.

Η ανοιξιάτικη καλοκαιρινή συλλογή που παρουσίασε η μάρκα την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου ήταν η τελευταία που έφερε την υπογραφή της.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, η μάρκα Alberta Ferretti αντιπροσώπευε περίπου το 7% των συνολικών εσόδων του ομίλου.

Η Aeffe, στην οποία ανήκουν επίσης οι μάρκες Philosophy di Lorenzo Serafini, Moschino και Pollini, βρίσκεται σε αναζήτηση τρόπων για να αναζωογονήσει τις πωλήσεις και την κερδοφορία της.

Ο οικογενειακός όμιλος εμφάνισε καθαρές ζημίες ύψους 20 εκατ. ευρώ κατά τους πρώτους έξι μήνες του έτους και τα έσοδά του μειώθηκαν κατά 15% σε ετήσια βάση.

«Η Aeffe θα προχωρήσει σε μια προσεκτική και σε βάθος ανάλυση των ρόλων και των λειτουργιών των διαφόρων τμημάτων, με στόχο την εσωτερική αναδιοργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού της, προκειμένου να εγγυηθεί ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα», πρόσθεσε ο όμιλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments