Πολιτική

Γερουλάνος: Βγήκαν συμπεράσματα από το ντιμπέιτ

Γερουλάνος: Βγήκαν συμπεράσματα από το ντιμπέιτ

Πηγή Φωτογραφίας: [372043] DEBATE ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Υπήρχαν σημεία ένταση πάνω σε πολιτικά ζητήματα

Το debate το οποίο πραγματοποιήθηκε, εχθές, σχολίασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, εκτιμώντας ότι εξήχθησαν συμπεράσματα από τους ψηφοφόρους.

«Το χθεσινό debate ήταν μακρύ, 3 ώρες περίπου. Νομίζω βγήκαν συμπεράσματα. Το ΠΑΣΟΚ πορεύεται συνταγμένα, έχει προοπτική και την επόμενη ημέρα, παρότι υπήρχαν αρκετά χτυπήματα δεξιά και αριστερά, θα μπορέσουμε να συνυπάρχουμε και να παλέψουμε μαζί για την κοινωνία», είπε ο Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σχετικά με το δίλημμα που έθεσε, εξερχόμενος του Ραδιομεγάρου, κάνοντας λόγο για «επιλογή νίκης ή ήττας», ο κ. Γερουλάνος σχολίασε: Επιλογή νίκης είναι επιλογή μιας ηγεσίας που έχει εμπειρία, έχει σχέδιο, ενώνει, κάνει την μεγάλη διεύρυνση που θέλουμε και προς την Αριστερά και το κέντρο και προς τους απογοητευμένους ψηφοφόρους του κ. Μητσοτάκη. Αυτό είναι μια επιλογή νίκης, μια επιλογή που μπορεί να δημιουργήσει δυναμική, να προκαλέσει τον κύριο Μητσοτάκη σε μια εκλογική μάχη».

Ο Παύλος Γερουλάνος ρωτήθηκε για τα «καρφιά» προς την Άννα Διαμαντοπούλου, στην οποία είπε χαρακτηριστικά ότι «λείπει 11 χρόνια από τις μάχες», αλλά και τον Χάρη Δούκα, που διεκδικεί την ηγεσία όντας παράλληλα δήμαρχος Αθηναίων. «Υπήρχαν σημεία έντασης, πάνω σε πολιτικά ζητήματα και όχι σε προσωπικά», σχολίασε.

Όπως επανέλαβε: «Πρέπει να είναι βουλευτής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διότι εκεί δίνονται οι μεγάλες μάχες. Εκεί φαίνεται η διαφορά σου από τον πρωθυπουργό. Εκεί φαίνεται αν το κόμμα έχει θέσεις. Αν οι θέσεις σου είναι καλύτερες από τον άλλων κομμάτων. Η εμπειρία μας δείχνει ότι δύο φορές είχαμε σε κόμματα αρχηγούς που δεν ήταν βουλευτές: Η μία ήταν σε εμάς με τον κ. Ανδρουλάκη που γρήγορα εξατμίστηκε η δυναμική του και η άλλη με τον κ. Κασσελάκη που αμφισβητείται συνέχεια και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει 40 κομμάτια».

Σχολιάζοντας τη δήλωση της κυρίας Διαμαντοπούλου ότι αν κερδίσει εκείνη, θα μπορούσε ο Παύλος Γερουλάνος να είναι Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε: «Αυτό ήταν άκομψο από τη μεριά της γιατί δεν ξεχωρίζεις τους συνυποψήφιους και προσβάλει και αυτόν που ξεχωρίζεις και τους υπόλοιπους που αφήνεις απέξω. Δεν πιστεύω σε τέτοιους τακτικισμούς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments