Ελλάδα

«Αστυνομία, άνοιξε την πόρτα και βγες με τα χέρια στο κεφάλι» –Βίντεο από την επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά

«Αστυνομία, άνοιξε την πόρτα και βγες με τα χέρια στο κεφάλι» –Βίντεο από την επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//«Αστυνομία, άνοιξε την πόρτα και βγες με τα χέρια στο κεφάλι» – Βίντεο από την επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά

Έγιναν τουλάχιστον 10 συλλήψεις

Εφόδους σε τουλάχιστον έξι καταυλισμούς Ρομά πραγματοποίησαν αστυνομικοί από νωρίς σήμερα το πρωί, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ειδικούς πολιορκητικούς κριούς για να ανοίξουν τις πόρτες.

Σε μια εκ των περιπτώσεων που βλέπετε στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ., οι άντρες της αστυνομίας αντιλήφθηκαν ότι σε σπίτι που ήταν κλειστή η πόρτα βρίσκονταν δύο άτομα.

«Αστυνομία, άνοιξε την πόρτα και βγες με τα χέρια στο κεφάλι», άρχισαν να φωνάζουν οι αστυνομικοί.

Ειδικότερα, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε σήμερα το πρωί επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά, όπως στο Βλυχό, τη Νέα Ζωή και τα νεόκτιστα Ασπροπύργου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι Αρχές πραγματοποίησαν έρευνες σε σπίτια, όπου συνέλαβαν, μεταξύ άλλων, και μέλη συμμορίας που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές.

Από τις έρευνες και τις εφόδους στα σπίτια, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τουλάχιστον 10 συλλήψεις, ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας στους καταυλισμούς της Δυτικής Αττικής (Βλυχό, Νέα Ζωή και νεόκτιστα Ασπροπύργου) εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα οχήματα, εκατοντάδες αντικείμενα που είχαν κλαπεί, 3.000 ευρώ, μια καραμπίνα και αρκετά φυσίγγια.

Μάλιστα κάποιοι εκ των συλληφθέντων φέρονται να εμπλέκονται σε περισσότερες από 90 διαρρήξεις σε όλη την Αττική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments