Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Κατά φαντασίαν η αναίρεση Πολάκη κατά της αθωωτικής απόφασης για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Άδωνις Γεωργιάδης: Κατά φαντασίαν η αναίρεση Πολάκη κατά της αθωωτικής απόφασης για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Για να γίνει αναίρεση, πρέπει να έχει προηγηθεί η καθαρογράφηση της απόφασης

Το δηκτικό σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η κίνηση Πολάκη να καταθέσει αίτηση εναντίον της αθωωτικής απόφασης για τα 4 στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Απαντώντας, ειδικότερα, σε σχετική ερώτηση, ο υπουργός Υγείας επισήμανε χαρακτηριστικά «για να κάνεις αναίρεση, τι πρέπει να κάνεις; Πρέπει να καθαρογραφεί η απόφαση, να την παραλάβεις και να πας να την αναιρέσεις και να πει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αν θα την κάνει δεκτή την αναίρεση ή όχι. Αυτή η απόφαση δεν έχει ακόμα καθαρογραφεί, θέλει δύο με τρεις μήνες για να μπορέσει να καθαρογραφεί. Άρα σε τι έκανε αναίρεση ο Πολάκης; Αφού δεν έχει πάρει την απόφαση».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε αίτηση κατά προς αναίρεση της αθωωτικής απόφασης του Γ΄ Τριμελούς Εφετείου Κακ/των Αθηνών, με κατηγορούμενους τους Θεόδωρο Παπαδημητρίου, Σταμάτιο Πουλή, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου κλπ.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Χανίων, ο αθωωτικός χαρακτήρας της απόφασης ήρθε ως αποτέλεσμα της  μη παρουσίας του ΕΟΔΥ, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τον Πολάκη, όφειλε να παραστεί προκειμένου να υποστηρίξει την κατηγορία και να υπερασπιστεί το Δημόσιο συμφέρον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments