Αθλητισμός

ΑΕΚ: Διλήμματα για τον Αλμέιδα ενόψει Παναθηναϊκού-Ποιους έχει στη λίστα

ΑΕΚ: Διλήμματα για τον Αλμέιδα ενόψει Παναθηναϊκού-Ποιους έχει στη λίστα

Πηγή Φωτογραφίας: [371536] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Διλήμματα, που αφορούν τόσο το δίδυμο στα χαφ όσο και την θέση «δέκα»

Διλήμματα, που αφορούν τόσο το δίδυμο στα χαφ όσο και την θέση «δέκα» καθώς υπάρχουν τουλάχιστον πέντε παίκτες για τρεις θέσεις (Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Λαμέλα, Λιούμπισιτς).

Το πιθανότερο, είναι ο Πελάδο να επιλέξει έναν εκ των Σιμάνσκι ή Γιόνσον για την θέση του κόφτη και δίπλα του σε πιο οργανωτικό ρόλο έναν από τους Πινέδα ή Λιούμπισιτς, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και το σενάριο να δούμε το «ξανθό γένος» των Σιμάνσκι-Γιόνσον να ξεκινά μαζί σε ένα πιο αμυντικογενές σχήμα λόγω ντέρμπι.

Οι επιλογές του Ματίας μάλιστα στον συγκεκριμένο χώρο του άξονα ενδεχομένως να φέρουν και ντόμινο στις επιλογές και για άλλες θέσεις, καθώς και για την θέση «δέκα» είναι όλα ανοιχτά, από το να χρησιμοποιηθεί από την αρχή ο Λαμέλα που είναι στο 100% πλέον, μέχρι να δούμε τον Λιούμπισιτς ή ακόμα και τον Πινέδα σε έναν ρόλο που έχει ξαναπαίξει. Από εκεί και πέρα, στις άλλες θέσεις, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στρακόσα, ο Βίντα με τον Κάλενς στα στόπερ (εν τη απουσία Μουκουντί), ο Ρότα δεξιά και λογικά ο Πήλιος αριστερά εκτός αν προτιμηθεί η εμπειρία του Χατζισαφί. Στο δεξί φτερό της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Ελίασον είναι γκραν φαβορί, αριστερά θα είναι ο Κοιτά και στην κορυφή της επίθεσης ο Πιερό. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments