Lifestyle

Παναγιώτα Βλαντή για Πατέρα Αντώνιο: Αν είχα παιδιά θα του τα έδινα να τα βαπτίσει

Παναγιώτα Βλαντή για Πατέρα Αντώνιο: Αν είχα παιδιά θα του τα έδινα να τα βαπτίσει

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Παναγιώτα Βλαντή για Πατέρα Αντώνιο: Αν είχα παιδιά θα του τα έδινα να τα βαπτίσει

Υπέρ του πατέρα Αντωνίου κατέθεσε η ηθοποιός

Υπέρ του πατέρα Αντωνίου κατέθεσε η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, στη δίκη για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

«Ήμουν εθελόντρια στην “Κιβωτό”. Το 2005, ο τότε υπουργός Πολιτισμού πλησίασε κάποιους ηθοποιούς του θεάτρου για να πάμε κάποια δώρα στην “Κιβωτό”. Όντως πήγαμε, με τη διαφορά ότι εγώ και κάποιοι άλλοι μείναμε και συνεχίσαμε στην “Κιβωτό”. Με είχε εντυπωσιάσει το έργο του πατρός Αντωνίου και η αξιοπρέπεια των παιδιών. Είχα κάνει και μία παράσταση το 2008 – 2009. Είχα πάει και στη Χίο μετά την παράσταση ένα καλοκαίρι του 2008 – 2009. Είχα επαφή με τα παιδιά και με κάποια διατηρώ σχέση ακόμα και τώρα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Εγώ έχω να πω ότι γνώρισα ένα περιβάλλον, φάρος αξιοπρέπειας και σεβασμού. Είδα παιδιά να σηκώνονται από παραβατικές οικογένειες, δεν ξέρω τι απέγιναν. Και πραγματικά τον θαυμάζω για την υπομονή και το κουράγιο του και όλο αυτό που είχε χτίσει. Η αξιοπρέπεια που είχαν αυτά τα παιδιά, παρόλο που ήταν από δύσκολες οικογένειες, ήταν σαν να είχε αποκτήσει νόημα η ζωή τους» πρόσθεσε στη συνέχεια η Παναγιώτα Βλαντή.

Η Παναγιώτα Βλαντή είπε επίσης πως εξεπλάγην με όσα άκουσε για την υπόθεση, τονίζοντας πως αν είχε παιδιά θα τα εμπιστευόταν στον πατέρα Αντώνιο και θα ζητούσε να τα βαπτίσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments