Lifestyle

Θωμαΐς Απέργη: Αποκαλύπτει την πλαστική επέμβαση που έκανε στο σώμα της [vid]

Θωμαΐς Απέργη: Αποκαλύπτει την πλαστική επέμβαση που έκανε στο σώμα της [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram thomaiapergi//Θωμαΐς Απέργη: Αποκαλύπτει την πλαστική επέμβαση που έκανε στο σώμα της [vid]

"Γενικότερα είμαι θετική σε οτιδήποτε μπορεί να κάνει κάποιος επάνω του, το οποίο να τον βοηθήσει ψυχολογικά χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του".

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και τον ρεπόρτερ Δημήτρη Σιδηρόπουλο έκανε η Θωμαΐς Απέργη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις συνήθειες και τους ψυχαναγκασμούς της, ενώ αποκαλύπτει το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί αλλά και την πλαστική επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomai Apergi Official (@thomaiapergiofficial)

«Ξεκινήσαμε στο Gatsby για δεύτερη χρονιά και στο Geco, όπου θα εμφανίζομαι κάθε Πέμπτη βράδυ. Ξεκίνησα τον Ιούλιο τα βάρη για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν είμαι φαν. Επίσης, τρέχω σταθερά κάθε εβδομάδα περίπου 4 φορές. Ο στόχος μου είναι ο ημιμαραθώνιος του Μαρτίου», περιγράφει η Θωμαΐς Απέργη.

«Μου αρέσει η τάξη στο σπίτι. Αν ο άλλος πετάει τα πράγματά του κάτω, εκεί ζορίζομαι. Επίσης, δεν μπορώ να κοιμηθώ, εάν τα πιάτα δεν είναι πλυμένα. Θέλω να είναι όλα σε τάξη, νιώθω καλύτερα έτσι», παραδέχεται στην πρωινή εκπομπή του Alpha η τραγουδίστρια.

«Είμαι ανοιχτή στις αισθητικές επεμβάσεις και έχω κάνει στο σώμα μου. Θα δυσκολευόμουν λίγο παραπάνω στο πρόσωπο αλλά και εκεί είμαι πολύ θετική. Γενικότερα είμαι θετική σε οτιδήποτε μπορεί να κάνει κάποιος επάνω του, το οποίο να τον βοηθήσει ψυχολογικά χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του», εξομολογείται χαρακτηριστικά η Θωμαΐς Απέργη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments