Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Έλληνας δεν θα πληρώνει τα έξοδα κάθε λαθρομετανάστη

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Έλληνας δεν θα πληρώνει τα έξοδα κάθε λαθρομετανάστη

Πηγή Φωτογραφίας: [372115] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ντεμοντέ η καραμέλα περί ακροδεξιάς

Την ανεύθυνη και αδιέξοδη πολιτική της αριστεράς στο μεταναστευτικό στηλίτευσε, από το βήμα της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε πως «δεν μπορεί τα έξοδα κάθε λαθρομετανάστη να τα πληρώνει ο Έλληνας πολίτης, πρέπει να είναι διεθνή χρήματα, όσο κι αν η Αριστερά φωνάζει».

Ιδιαίτερα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεανώς Φωτίου, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως «δεν μπορεί τα έξοδα κάθε λαθρομετανάστη να τα πληρώνει ο Έλληνας πολίτης, πρέπει να είναι διεθνή χρήματα, όσο κι αν η Αριστερά φωνάζει».

«Ο ΔΟΜ μας δίνει χρήματα για να καλύπτουμε τις ανάγκες των λαθρομεταναστών, αν έρθουν 10 εκατ. πρέπει να καλύψουμε και τα 10 εκατ.;», διερωτήθηκε παράλληλα, συμπληρώνοντας ότι το κόστος της μεταναστευτικής κρίσης πρέπει να το πληρώνει διεθνής κοινότητα και όχι ο Έλληνας πολίτης.

«Αυτή η καραμέλα περί Ακροδεξιάς αρχίζει να γίνεται ντεμοντέ, ο κ. Σόλτς αποφάσισε να κλείσει τα σύνορα του, ακροδεξιός είναι ο κ. Σόλτς; Σταματήστε να χλευάζετε τις ανησυχίες των πολιτών σας, εφιάλτης πραγματικός είναι να έρχονται χιλιάδες στην Ελλάδα, όπως έγινε το 2015», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments