Πολιτική

Η πρωτιά που “χτυπά” ο Γερουλάνος και οι φήμες ότι απολαμβάνει τη στήριξη του Σαμαρά

Η πρωτιά που “χτυπά” ο Γερουλάνος και οι φήμες ότι απολαμβάνει τη στήριξη του Σαμαρά

Πηγή Φωτογραφίας: [371004] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, σε δύο δημοσκοπήσεις που "τρέχουν" από την Τρίτη το πρωί, ο Γερουλάνος είναι δεύτερος σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο, αλλά αποδυναμωμένο Ανδρουλάκη

Δυναμική πρωτοδεύτερου έχει αναπτύξει ο Παύλος Γερουλάνος, μετά το πρόσφατο debate που πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

*Διαβάστε ακόμα: Οι απρόσκλητοι του Καραμανλισμού και τα στραμμένα βλέμματα σε Καραμανλή και Σαμαρά

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, σε δύο δημοσκοπήσεις που «τρέχουν» από την Τρίτη το πρωί, ο Γερουλάνος είναι δεύτερος σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο, αλλά αποδυναμωμένο Ανδρουλάκη, ενώ έχει πάρει κεφάλι και μάλιστα με διαφορά (πλέον) από τη Διαμαντοπούλου.

Δεν είναι καθόλου απίθανο, λοιπόν, , ο Παύλος Γερουλάνος, απολαμβάνοντας τη στήριξη των Παπανδρεϊκών, αλλά και του προέδρου Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, να πλασαριστεί στον δεύτερο γύρο.

Τι ενώνει, όμως, το πρώην πρόεδρο της ΝΔ με τον επόμενο του ΠΑΣΟΚ; Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth, μια καλή συγγένεια.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth Χτυπά πρωτιά ο Γερουλάνος Έκλεισα χθες για λίγα λεπτά τα μάτια μου και από την υπερβολική κούραση ένιωσα σαν να με πήρε ο ύπνος όρθιο, για την ακρίβεια καθισμένο στην καρέκλα. Εκεί που χαλάρωσα άρχισα να βλέπω ένα όνειρο με τον Γερουλάνο, τον Ανδρουλάκη και την Αννούλα τη Διαμαντοπούλου. Σύμφωνα με τα όσα είδα στο σύντομο όνειρο, ο Παύλος (όνομα που παραπέμπει περισσότερο στο παλάτι παρά στο ΠΑΣΟΚ) έχει αναπτύξει δυναμική πρωτοδεύτερου μετά το πρόσφατο debate. Σε δύο δημοσκοπήσεις που «τρέχουν» από την Τρίτη το πρωί, ο Γερουλάνος είναι δεύτερος σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο, αλλά αποδυναμωμένο Ανδρουλάκη, ενώ έχει πάρει κεφάλι και μάλιστα με διαφορά (πλέον) από τη Διαμαντοπούλου. Έχω την αίσθηση ότι στο τέλος αν δεν γίνει το απόλυτο λάθος, ο Παύλος, απολαμβάνοντας τη στήριξη των Παπανδρεϊκών, αλλά και κάποιοι μου λένε και του προέδρου Αντώνη Σαμαρά, είναι πολύ πιθανόν να πλασαριστεί στον δεύτερο γύρο. Επειδή μου προκάλεσε μια κάποια εντύπωση, ρώτησα τι δουλειά έχει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ με τον επόμενο του ΠΑΣΟΚ, έλαβα την απάντηση ότι τους ενώνει μια καλή συγγένεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments