Ελλάδα

Λαύριο: Ελεύθεροι οι 12 ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή στο ΕΠΑΛ -Δίωξη στον ενήλικα συλληφθέντα

Λαύριο: Ελεύθεροι οι 12 ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή στο ΕΠΑΛ -Δίωξη στον ενήλικα συλληφθέντα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Λαύριο: Ελεύθεροι οι 12 ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή στο ΕΠΑΛ -Δίωξη στον ενήλικα συλληφθέντα

Σε βάρος του ενήλικα συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη

Ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν οι 12 ανήλικοι συλληφθέντες που συνελήφθησαν χθες μετά το αιματηρό επεισόδιο στο Λαύριο έξω από το ΕΠΑΛ της περιοχής.

Σε βάρος του ενήλικα συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραπέμπεται να δικαστεί από το αυτόφωρο μονομελές δικαστήριο.

Τι κρύβεται πίσω από την αιματηρή συμπλοκή έξω από το ΕΠΑΛ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής πίσω από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου φαίνεται να κρύβεται μια κλιμακούμενη διαμάχη ανάμεσα σε ομάδες νεαρών από δύο «αντίπαλες» περιοχές της Αττικής.

Δύο 15χρονοι μαθητές μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο μηρό, όταν την ώρα της συμπλοκής ανάμεσα στις δύο παρέες, ένας 16χρονος τράβηξε μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό ήταν το δεύτερο επεισόδιο που σημειώνεται στην περιοχή μεταξύ των ανηλίκων, μέσα σε τρείς ημέρες. Μάλιστα ο δράστης των τραυματισμών, φέρεται να είναι ένα από τα θύματα της πρώτης επίθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments