Lifestyle

Η Χριστίνα Κολέτσα έχει αϋπνίες και ανεβάζει την θερμοκρασία στο Instagram

Η Χριστίνα Κολέτσα έχει αϋπνίες και ανεβάζει την θερμοκρασία στο Instagram

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Η Χριστίνα Κολέτσα έχει αϋπνίες και ανεβάζει την θερμοκρασία στο Instagram

Η Χριστίνα Κολέτσα, η αγαπημένη τραγουδίστρια, πρόσφατα ανάρτησε εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram δηλώνοντας πως υποφέρει από αϋπνία

Η Χριστίνα Κολέτσα, η αγαπημένη τραγουδίστρια, πρόσφατα ανάρτησε εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram δηλώνοντας πως υποφέρει από αϋπνία. Με τις εικόνες που μοιράστηκε, κατάφερε να προκαλέσει για άλλη μια φορά τον θαυμασμό των θαυμαστών της, ιδιαίτερα του ανδρικού κοινού, καθώς οι πόζες της είναι ιδιαίτερα σέξι και άκρως εντυπωσιακές.

Η τραγουδίστρια απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι μπορεί να παραμένει πανέμορφη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές

Το κοινό της ξετρελάθηκε, με πολλά σχόλια να εκφράζουν θαυμασμό για την αυτοπεποίθηση και την αισθητική της. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι αν ορισμένες νύχτες αϋπνίας έχουν τέτοιο αποτέλεσμα, τότε θα ευχόντουσαν η Χριστίνα Κολέτσα να μην κοιμηθεί για πολύ ακόμα καιρό, προκειμένου να συνεχίσει να τους τροφοδοτεί με εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Με τη φρεσκάδα και το sex appeal που αναδύεται από τις φωτογραφίες της, η Χριστίνα Κολέτσα έχει καταφέρει να αιχμαλωτίσει το κοινό της και να διατηρήσει το ενδιαφέρον τους αμείωτο.

Πηγή: koolnews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments