Αθλητισμός

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ήττα για τους πράσινους και κορυφή για την Ένωση [2-0]

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ήττα για τους πράσινους και κορυφή για την Ένωση [2-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [372190] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Με τον Πιερό να ανοίγει το σκορ στο 30′ και τον Άμραμπατ να το… κλείνει με πέναλτι στο 94′, η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό 

Με τον Πιερό να ανοίγει το σκορ στο 30′ και τον Άμραμπατ να το… κλείνει με πέναλτι στο 94′, η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena και πάτησε στην κορυφή, στο +1 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έμεινε στο -6.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Το πρώτο 10λεπτο πέρασε χωρίς να γίνει κάτι σημαντικό, στο 12′ όμως οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα από το… παραλίγο μεγάλο λάθος του Ντραγκόφσκι, τον οποίο πίεσε πολύ ο Ελίασον, αλλά ο Ίνγκασον πρόλαβε να απομακρύνει τη μπάλα.

Οι «πράσινοι» έπρεπε, πλέον, να αντιδράσουν και στο 39′ θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν με την κεφαλιά του Γεντβάι στο δεύτερο δοκάρι μετά την εκτέλεση φάουλ του Τετέ αλλά ο Στρακόσα απέκρουσε εντυπωσιακά και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα (89′ Μήτογλου), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι (71′ Λιούμπιτσιτς), Πινέδα (65′ Γιόνσον), Περέιρα (71′ Μάνταλος), Πιερό, Ελίασον (89′ Άμραμπατ), Κοϊτά.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Νταγκόφσκι, Μπάλντοκ, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο (80′ Τσέριν), Μαξίμοβιτς (66′ Πελίστρι), Τζούρισιτς (66′ Μαντσίνι), Τετέ (87′ Γερεμέγεφ), Ουνάι (80′ Μπακασέτας), Ιωαννίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments