Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Μεγάλη νίκη για τους «κίτρινους»

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Μεγάλη νίκη για τους «κίτρινους»

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Με γκολ του Γκαρθία στο 63ο λεπτό ο Άρης νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας

Με γκολ του Γκαρθία στο 63ο λεπτό ο Άρης νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, τον υποχρέωσε στην πρώτη του φετινή ήττα και παράλληλα τον πλησίασε στο -2, πατώντας στην 4άδα της Stoiximan Super League.

Αργός ήταν ο ρυθμός του παιχνιδιού στο ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να ψάχνονται και τους «ασπρόμαυρους» να έχουν την πρώτη τελική προσπάθεια στο 10′ με τον Κωνσταντέλια, το σουτ του οποίου ήταν κακό όμως. Όσο για την πρώτη φάση των «κίτρινων», στο 23′, ήταν πιο επικίνδυνη, με το… απευθείας κόρνερ του Μόντσου που λίγο έλειψε να σκοράρει με αυτόν τον τρόπο αφού η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο Άρης είχε, πλέον, το προβάδισμα και από εκεί και πέρα, όπως είναι λογικό, ο πρώτος του στόχος ήταν να το κρατήσει, ενώ ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά με στόχο την ισοφάριση και είχε δεύτερο δοκάρι στο 84′ με την εξ επαφής προσπάθεια του Μπάμπα μετά την εκτέλεση κόρνερ και την κεφαλιά του Τσάλοφ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε ως το τέλος αλλά αυτή του Άκη Μάντζιου κράτησε το 0-1 και έφυγε με μεγάλη νίκη από την Τούμπα!

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (68′ Καμαρά), Μπακαγιόκο (77′ Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (77′ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι (68′ Τσάλοφ).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ (45′ Ροζ), Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου, Σιφουέντες, Γκαρθία (81′ Νταρίντα), Ντιαντί, Σίστο (75′ Σαβέριο), Μορόν (81′ Σαμόρα).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments