Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Έχω μια ισχυρή ταυτότητα ΠΑΣΟΚ – Θα προσπαθήσω να φέρω μια άλλη πολιτική

Διαμαντοπούλου: Έχω μια ισχυρή ταυτότητα ΠΑΣΟΚ – Θα προσπαθήσω να φέρω μια άλλη πολιτική

Πηγή Φωτογραφίας: [371830] ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή "Τώρα Μαζί", εξήγησε τους λόγους που την ώθησαν να κατέβει στην κούρσα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις εσωκομματικές κόντρες μεταξύ υποψηφίων λέγοντας: “Όταν κατηγορούμε έναν από τους υποψηφίους, πληγώνουμε ένα μέρος και της βάσης. Είναι ουσιαστικό ο καθένας να μιλάει για αυτό που θέλει, να καταθέτει γιατί κατέβηκε υποψήφιος, τι μπορεί να αλλάξει. Είναι μια πολύ ουσιαστική στιγμή για το ΠΑΣΟΚ σήμερα, είναι ιστορική στιγμή, μπορεί να κάνει μια μεγάλη ανατροπή. Οπότε, ας μην πάθουμε ΣΥΡΙΖΑ, ας μην αρχίσουμε να λέμε ο ένας για τον άλλον, αυτό να μεταφέρεται στη βάση. Ας είμαστε ΠΑΣΟΚ, όπως το δείξαμε και στο debate”.

“Ψηφίζοντας για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουμε και για πρωθυπουργό την επόμενη μέρα” Αναφερόμενη στην προσέλευση ψηφοφόρων που θα έχει το ΠΑΣΟΚ, η κυρία Διαμαντοπούλου σχολίασε: “Κάθε μέρα αλλάζει το κλίμα, γεμίζουν οι αίθουσες ξανά. Στο Μαρούσι δεν υπήρχαν καρέκλες, στο Ηράκλειο ήταν 700 άτομα. Ο κόσμος έρχεται και πραγματικά δείχνει ενδιαφέρον. Προσπαθούμε. Ο κόσμος έχει αποστασιοποιηθεί από την πολιτική. Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις. Να ξέρουν πως μπορούν να ψηφίσουν και οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για αυτό και θέλουμε να έρθουν όσο γίνεται περισσότεροι πολίτες. Ψηφίζοντας για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουμε και για πρωθυπουργό την επόμενη μέρα”.

“Έχω μια ισχυρή ταυτότητα ΠΑΣΟΚ. Ήμουν σταθερά μέσα στην παράταξη όλο αυτό το διάστημα. Δούλεψα σε χώρες της Αφρικής, έκανα δουλειά πάνω σε θέματα της τεχνητής νοημοσύνης, στης περιβαλλοντικής κρίσης, δούλεψα με διεθνή ινστιτούτα και όλα αυτά τα κατέθετα στο ΠΑΣΟΚ”, συνέχισε. “Στη ζωή χρειάζεται και ο αναστοχασμός, η αυτοκριτική, ο επαναπροσδιορισμός, να αποδείξεις πως ζεις εκτός κόμματος και να παραμένεις σταθερός στις πολιτικές σου αξίες. Αυτό είναι σημαντικό”, σχολίασε επίσης.

“Το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει τελείως τον πολιτικό του λόγο” Για τον λόγο που αποφάσισε να μπει στην κούρσα για την εκλογή προέδρου, η κυρία Διαμαντοπούλου είπε πως “πιστεύω πως πρέπει το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει τελείως τον πολιτικό του λόγο. Να μιλήσει για την καινούρια εποχή. Είναι μια ιστορική στιγμή γιατί οι συγκυρίες ωθούν προς το ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται, η ΝΔ βρίσκεται σε μια καθίζηση, το πολιτικό σύστημα χρειάζεται τον αντίπαλο πόλο αλλά αυτός ο αντίπαλος πόλος πρέπει να έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για να φέρουμε τους νέους, πρέπει να γίνουμε το αεροπλανοφόρο από το οποίο θα απογειωθούν”.

“Εγώ θα προσπαθήσω να φέρω μια άλλη πολιτική”, τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments