Πολιτική

Το βίντεο – έκπληξη της Διαμαντοπούλου με “Απαράδεκτους” και Φασουλή για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Το βίντεο – έκπληξη της Διαμαντοπούλου με “Απαράδεκτους” και Φασουλή για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Το βίντεο - έκπληξη της Διαμαντοπούλου με "Απαράδεκτους" και Φασουλή για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Ένα βίντεο για τις επερχόμενες εκλογές στο ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου δημοσίευσε στα social media η Άννα Διαμαντοπούλου, επιφυλάσσοντας μια έκπληξη

Ένα βίντεο για τις επερχόμενες εκλογές στο ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου δημοσίευσε στα social media η Άννα Διαμαντοπούλου, επιφυλάσσοντας μια έκπληξη. Σε αυτό πρωταγωνιστούν οι ”Απαράδεκτοι”, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπέζος, ενώ παρών είναι και ο Σταμάτης Φασουλής. Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε ένα εστιατόριο, όπου απολαμβάνουν το φαγητό τους, με την υποψήφια για την προεδρία του κόμματος να τους εξηγεί τη σημασία των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ξεκίνησε να πειράζει την Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ τα πειράγματα συνεχίστηκαν και μεταξύ των συνδαιτυμόνων. Όπως ήταν ενδεχομένως αναμενόμενο, δεν έλειψαν οι ατάκες από την αγαπημένη και δημοφιλή σειρά «Οι Απαράδεκτοι» στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι τρεις εκ των τεσσάρων ηθοποιών.

Όπως είπε ο Γιάννης Μπέζος: «Ας έχουμε και κάτι πιο ευγενικό στην πολιτική, φτάνει πια με το κατσαπλιάδικο», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να προσθέτει: «Η Άννα δεν μιλάει ξύλινα, μιλάει σαν άνθρωπος, καταλαβαίνεις τι λέει», για να λάβει την απάντηση από τη Δήμητρα «Είναι φυτό όμως!». Οι δυο τους που γνωρίζονται από το σχολείο εξήγησαν ότι η Άννα Διαμαντοπούλου διάβαζε και η Δήμητρα Παπαδοπούλου αντέγραφε από αυτήν.

Το βίντεο κλείνει με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να λέει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη».

Η ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου:

«Μέσα στην ταχύτητα και την πίεση της εκλογικής εκστρατείας ένιωσα ευλογημένη που βρέθηκα ένα βράδυ, σε αυτό το τραπέζι με τέτοιο ειδικό βάρος τέχνης και ταλέντου. Σταμάτη, Γιάννη, Σπύρο, και φυσικά Δημητράκι μου, σας ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σας, για την κριτική σας ματιά, για τις ιδέες, την ειλικρίνειά σας και φυσικά για το χιούμορ σας. Δεν ξέρω αν θα στηθείτε κι εσείς σε κάποια ουρά στις 6 Οκτώβρη, μακάρι!», γράφει η κα Διαμαντοπούλου στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments