Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η απονομή του Super Cup στους “ερυθρόλευκους”

Ολυμπιακός: Η απονομή του Super Cup στους “ερυθρόλευκους”
Ο Ολυμπιακός επικράτησε στον τελικό του Super Cup του Παναθηναϊκού AKTOR με 86-85 και κατέκτησε το Super Cup, με τον Σάσα Βεζένκοφ να αναδεικνύεται MVP

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στο Super Cup ο Ολυμπιακός επικράτησε με 86-85 του Παναθηναϊκού AKTOR και έβαψε… κόκκινη την πρώτη κούπα της σεζόν, με τον Σάσα Βεζένκοφ να είναι καταλυτικός και να κατακτάει τον τίτλο του MVP πριν την απονομή του τροπαίου στους “ερυθρόλευκους”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Η απονομή του Super Cup στον Ολυμπιακό και ο MVP Βεζένκοφ

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς ανήκει στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με δυσκολία του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό του Super Cup και τον Κώστα Παπανικολάου μαζί με τους προέδρους της ομάδας να σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό της Ρόδου.

Εκείνος που ξεχώρισε για τους “ερυθρόλευκους” παρά το πολύ κακό ξεκίνημα του στην πρώτη περίοδο ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον Βούλγαρο φόργουορντ να είναι εξαιρετικός στο φινάλε και να κατακτάει τελικά τόσο τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, όσο και του MVP.

Ο Ολυμπιακός πήρε την κατάσταση στα χέρια του στο τελευταίο κρίσιμο δεκάλεπτο και με μεγάλη προσοχή στην άμυνα, πήρε τη διαφορά που χρειαζόταν για να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, γεγονός που του δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη χρονιά που έρχεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments