Αθλητισμός

Τα συγκλονιστικά νούμερα της ΑΕΚ στα μεγάλα ματς

Τα συγκλονιστικά νούμερα της ΑΕΚ στα μεγάλα ματς

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΕΚ - ΠΑΟ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport

Η ΑΕΚ επί ημερών Ματίας Αλμέιδα έχει καταφέρει και έχει επιστρέψει, δείχνοντας ένα ανταγωνιστικό και πρωταγωνιστικό αγωνιστικό πρόσωπο

Η ΑΕΚ επί ημερών Ματίας Αλμέιδα έχει καταφέρει και έχει επιστρέψει, δείχνοντας ένα ανταγωνιστικό και πρωταγωνιστικό αγωνιστικό πρόσωπο. Ειδικά μάλιστα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, αλλά και Άρη, η ΑΕΚ έχει κάνει μεγάλες νίκες και το πρόσημό της γενικά με τον Πελάδο στον πάγκο της είναι θετικότατο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Με το χθεσινό κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ με τον Αλμέιδα στον πάγκο της αυτά τα 2,5 χρόνια περίπου έχει δώσει 38 ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Άρη) και έχει κερδίσει τα 20! Άλλα δέκα ματς ήρθαν ισόπαλα, ενώ η ΑΕΚ έχει χάσει μόλις οκτώ ντέρμπι σε σύνολο 38!

  • Η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει παίξει εννέα ντέρμπι με τον Αλμέιδα στον πάγκο της και έχοντας 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τα γκολ 12-7 υπέρ της.
  • Η ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό έχει 10 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχοντας 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες (η μία αδιάφορη ήττα κιόλας στο Κύπελλο στο Φάληρο, αφού η ΑΕΚ προκρίθηκε) και τα γκολ 12-10.
  • Η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ έχει παίξει εννέα αγώνες, έχοντας 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με τα γκολ 16-8.
  • Η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη έχει παίξει 10 φορές και μετράει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 21-11!
  • Η ΑΕΚ δηλαδή σε 38 ντέρμπι με τον Ματίας στον πάγκο της έχει πετύχει 20 νίκες, έχει 10 ισοπαλίες χάνοντας μόνο 8 ματς! Τα γκολ; 61-36 υπέρ της! Μην ψάχνετε: Μόνο η ΑΕΚ έχει πετύχει αυτό το ποσοστό νικών στα ντέρμπι τα τελευταία 2,5 χρόνια…

Πηγή: aek365.org

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments