Lifestyle

Επιμένει η Βατίδου: Η Δανάη Μπάρκα δεν απευθύνεται σε κυρίες αδύνατες, όπως είμαι εγώ

Επιμένει η Βατίδου: Η Δανάη Μπάρκα δεν απευθύνεται σε κυρίες αδύνατες, όπως είμαι εγώ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Επιμένει η Βατίδου: Η Δανάη Μπάρκα δεν απευθύνεται σε κυρίες αδύνατες, όπως είμαι εγώ

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Η κάμερα του Alpha συνάντησε την Εύη Βατίδου, η οποία τόνισε ότι δεν μετανιώνει για τις δηλώσεις που έκανε για τη Δανάη Μπάρκα. «Η αλήθεια είναι ότι οι Ελληνίδες παρουσιάστριες δεν είναι και πολύ καλοντυμένες. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Η Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί και να πολυντυθεί. Έχει πάρα πολλά κιλά, οπότε απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Δε θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να δούμε το συγκεκριμένο styling. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, overweight» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Εύης Βατίδου.

«Σας προκαλώ εσάς κι όλα τα κανάλια μία φορά, αν έχετε το θάρρος, να με βγάλετε live, να μιλήσετε, να τοποθετηθούμε και να αναλύσουμε όλα αυτά που λέω σχετικά με τη Δανάη Μπάρκα, γιατί η δήλωσή μου ήταν πάρα πολύ ακριβής, συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω ποτέ, γιατί πιστεύω ότι ακράδαντα απευθύνεται σε overweight κοινό. Δεν απάντησε. Γιατί να απαντήσει; Προφανώς δεν ενοχλήθηκε» δήλωσε αρχικά η Εύη Βατίδου.

«Τώρα ποιος νομίζει ότι ενοχλήθηκε και ποιος νομίζει ότι μπορεί να συμπεριφέρεται και να κακοποιεί εμένα με αυτόν τον τρόπο δικό του πρόβλημα. Υπάρχουν και τα δικαστήρια, το έχω πει και στο παρελθόν. Είναι η δεύτερη φορά που κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι κατ’ εξακολούθηση προσπαθούν να αμαυρώσουν και να προσβάλουν την προσωπικότητά μου χρησιμοποιώντας κακοποιητικό λόγο. Εγώ όταν να με ρωτάτε εσείς οι δημοσιογράφοι προσπαθώ να λέω την άποψή μου και το πιστεύω αυτό που είπα. Δεν νομίζω ότι απευθύνεται σε κοινό που έχει να κάνει με κυρίες αδύνατες, όπως είμαι εγώ και δεν την παρακολουθώ» συμπλήρωσε η Εύη Βατίδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments