Οδηγός

Δήμος Αθηναίων: 50 νέες θέσεις εργασίας- Ποιοι κάνουν αίτηση

Δήμος Αθηναίων: 50 νέες θέσεις εργασίας- Ποιοι κάνουν αίτηση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Δήμος Αθηναίων: 50 νέες θέσεις εργασίας- Ποιοι κάνουν αίτηση

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινά την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και πρόκειται να λήξει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

ΟΔήμος Αθηναίων ανακοίνωσε την πρόσληψη 50 πτυχιούχων φυσικής αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας έως 8 μηνών για τα προγράμματα Άθλησης για Όλους περιόδου 2024 – 2025.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινά την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και πρόκειται να λήξει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024.

Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Αθηναίων

  • ΠΕ Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής – 50 θέσεις

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που μπορούν να προμηθεύονται από την ιστοσελίδα του ΟΠΑΝΑΔΑ www.opanda.gr και να την υποβάλλουν, είτε ηλεκτρονικά, συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σκαναρισμένα και όχι σε φωτογραδία, στο e-mail: [email protected], είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) Ακαδημίας 50, ΤΚ 10679 – Αθήνα, υπόψη Δ/νσης Αθλητισμού/Τμήματος Προγραμματισμού – Ανάπτυξης και Μαζικού Αθλητισμού.

(Για πληροφορίες – τηλέφωνο: 2105284873-4-9).

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογραγραμμένη, με φυσική ή ηλεκτρονική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω ΕΛΤΑ ή εταιρείας ταχυμεταφοράς, το εμπροθέσμο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ημερομηνία αποστολής εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας.

Η προθεσμία μέσα στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις, 10 εργάσιμων ημερών, ορίζεται από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης σε 2 εφημερίδες και την ανάρτηση της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων του Οργανισμού, ήτοι από 4 Οκτωβρίου 2024 έως 17 Οκτωβρίου 2024.

Επισημαίνεται ότι κατά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, ήτοι Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024 οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και θα θεωρούνται εμπρόθεσμες εφόσον έχουν υποβληθεί μέχρι τις 15:00.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments