Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η μάχη εντυπώσεων των έξι υποψηφίων

ΠΑΣΟΚ: Η μάχη εντυπώσεων των έξι υποψηφίων

Πηγή Φωτογραφίας: [371830] ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Κορυφώνεται ο αγώνας για τις πολιτικές εντυπώσεις, έξι ημέρες πριν την κάλπη

Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, οι έξι υποψήφιοι κοιμούνται ελάχιστα, κινούνται πολύ και μιλούν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το πρόγραμμά τους θυμίζει ρουτίνα αθλητή. Η συμμετοχή των ψηφοφόρων και η πολιτική καταγωγή θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Η παρουσία στα ΜΜΕ θα είναι έντονη και δεν θα λείψουν οι επικρίσεις για το ποιος κοινός υποψήφιος θεωρείται βασικός αντίπαλος (Ανδρουλάκης προς Δούκα, Δούκα προς Ανδρουλάκη και Διαμαντοπούλου, Διαμαντοπούλου προς Δούκα και Γερουλάνο, Γερουλάνος προς Διαμαντοπούλου και Δούκα κ.λπ.)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, με αέρα δημοτικότητας, καθώς «επιβεβαιώνεται» η πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Θα συνεχίσει την περιοδεία του (σε Κόρινθο, Κιλκίς, Κέρκυρα και το Σάββατο στην Πάτρα), ενώ την Παρασκευή θα έχει την κεντρική του εκδήλωση στην Αθήνα (η τοποθεσία θα επιβεβαιωθεί), όπου θα δείξει τη δύναμή του, όπως προβλέπουν οι επιτελείς.

Ο Χάρης Δούκας, που είναι σίγουρος για την πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο, θα διανύσει πολλά χιλιόμετρα από την Πάτρα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και το Αγρίνιο, ενώ την Τετάρτη θα δώσει προεκλογική ομιλία στον Πανελλήνιο της Κυψέλης. Την Πέμπτη θα παραστεί σε λιτανεία του Αγίου Διονυσίου, πολιούχου της Αθήνας, και την Παρασκευή στη Λάρισα, 105 προσωπικότητες, από αυτοδιοικητικούς μέχρι εκπροσώπους παραγωγικών ενώσεων, θα υπογράψουν κείμενο υποστήριξης της υποψηφιότητάς του.

Η Άννα Διαμαντοπούλου έκανε μια επικοινωνιακή έκπληξη δημοσιεύοντας αποσπάσματα συνομιλιών με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου (παιδική φίλη), τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Μπέζο και τον Σταμάτη Φασουλή. Θα επιστρέψει στη γενέτειρά της, την Κοζάνη, απ’ όπου ξεκίνησε την περιοδεία της, θα εμφανιστεί στο Βελίδειο της Θεσσαλονίκης και θα κλείσει την Πέμπτη με κεντρική ομιλία σε ξενοδοχείο στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Ο υποψήφιος Παύλος Γερουλάνος θα επικεντρωθεί στη Βόρεια Ελλάδα (Δράμα, Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη) την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής εκστρατείας, πραγματοποιώντας προεκλογική συγκέντρωση στην Παλαιά Βουλή την Τετάρτη. Μόλις ολοκλήρωσε μια προεκλογική στάση στην Κρήτη, το «νησί της Δημοκρατίας», όπου το βασικό του σύνθημα είναι «Νέα ηγεσία που μπορεί να παλέψει και να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στη ΝΔ, στην κοινωνία, στη Βουλή, παντού».

Η Νάντια Γιαννακοπούλου επενδύει στις πολυπληθείς δυτικές συνοικίες της Βόρειας Αθήνας, της εκλογικής της περιφέρειας. Αιγάλεω, Περιστέρι, Χαϊδάρι, παντού, από γειτονιά σε γειτονιά, από αγορά σε καφετέρια, από κατάστημα σε υπηρεσία. Και όλα αυτά μαζί με πολύ Tik Tok.

Ο Μιχάλης Κατρίνης ξεκινά αυτή την εβδομάδα στην εκλογική περιφέρεια του Πύργου Ηλείας. Ακολουθούν το Περιστέρι, η Λάρισα, η Σπάρτη, η Καλαμάτα και την Παρασκευή η Αχαΐα. Το μήνυμά του είναι: «Υπάρχουν τρεις επιλογές. Ο Ανδρουλάκης ως «το ίδιο πράγμα – το δεύτερο κόμμα», η Διαμαντοπούλου ως «το δεκανίκι της ΝΔ – ο Μητσοτάκης μέχρι να πέσει ο ήλιος» και «η εικόνα», και έθεσε τη δική του αντίληψη για μια «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ ξανά κόμμα εξουσίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments