Πολιτική

Πολάκης: ”Το να είσαι στην κεφαλή είναι αλλιώς” – ”Ο κόσμος που έφυγε, περιμένει, δεν έχει πάει αλλού”

Πολάκης: ”Το να είσαι στην κεφαλή είναι αλλιώς” – ”Ο κόσμος που έφυγε, περιμένει, δεν έχει πάει αλλού”

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ (ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ/ EUROKINISSI)

Η αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Σε νέα τοποθέτηση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και στις επερχόμενες εκλογές για την ηγεσία του κόμματος.

Όπως αρχικά ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο ZARPA RADIO 89.6, ο κόσμος ψάχνει μια πολιτική αλλαγή, ενώ τόνισε πως το «να είσαι στην κεφαλή είναι αλλιώς, αν και χωρίς ομάδα δεν κάνει τίποτα, αλλά και η κεφαλή είναι αυτή που παίρνει αποφάσεις».

Ερωτώμενος για όσα συνέβησαν με εκείνον πρωταγωνιστή το περασμένο διάστημα είπε χαρακτηριστικά «βγαίνω νικητής», αναφέροντας ότι είχε απόλυτο δίκιο σε όσα έγραψε και εκλήφθησαν και ως κριτική στην ηγεσία.

Στη συνέχεια, μίλησε αρχικά με καλά λόγια αναφερόμενος στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ο Κασσελάκης έχει διείσδυση στην νεολαία» και πρόσθεσε ότι «δεν είναι one man show, θέλει επιτελείο». Μάλιστα, τον κατηγόρησε ότι δεν μπορεί να συγκροτήσει κάποια πράγματα.

Πρόσθεσε πως: «η κοινωνία έβλεπε τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά δεν τον άκουγε», έκανε λόγο και για «βλακείες της τελευταίας στιγμής» στις προηγούμενες εκλογές.

Η κυβέρνηση «κρατάει φανάρι» Ο Παύλος Πολάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας την ότι «κρατάει φανάρι» στις τράπεζες και ζήτησε μια από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες να έρθει με νόμο στο Δημόσιο, για να ρυθμιστούν οι όροι του παιχνιδιού, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολίασε επίσης ότι: «Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει ξεκάθαρο αντιπολιτευτικό λόγο και περιφερειακή ανασυγκρότηση, να αποκτήσει χαρακτηριστικά ισχυρής αντιπολίτευσης και εν δυνάμει κυβέρνησης».

Σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ Σκληρή ήταν η κριτική που άσκησε ο Παύλος Πολάκης και στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Το ΠΑΣΟΚ έχει βαρύτατο τραυματισμό στο συλλογικό υποσυνείδητο με τη χρεοκοπία του 2010, με όλη τη συμμετοχή του ειδικά από τη σημιτική περίοδο στην χρεοκοπία της χώρας. Από αυτό δεν μπορεί να ξεφύγει το ΠΑΣΟΚ».

Συμπλήρωσε ότι «το κενό αντιπολίτευσης θα καλυφθεί, η ιστορία απεχθάνεται το κενό. Κι εγώ θέλω να το καλύψει ο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασιών σχολίασε: «Όποιος θέλει ας έρθει αλλά προγραμματικά». Και πρόσθεσε: «Ο απογευματινός τους ίσκιος νομίζουν πως είναι το πολιτικό τους μπόι».

Εν συνεχεία ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος και πάλι στο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι: «ο κόσμος που έφυγε, περιμένει, δεν έχει πάει αλλού, αλλά δεν θα περιμένει για πολύ», ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, θα επανακάμψει, αν δει αλλαγή.

Αντικρούοντας όσους θέλουν αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη, είπε: «δεν μπορεί κανείς να απαγορεύει σε κανέναν να κατέβει. Εγώ προσπαθώ να φεύγω μπροστά και να είμαι πάνω από αυτά».

Η αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή Τέλος, ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι και σοσιαλιστική επανάσταση, είναι βαθιές τομές. Κάποια πράγματα από αυτά τα έκανε ο Καραμανλής το ΄74. Είναι βαθιές μεταρρυθμίσεις και τομές»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments