Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι “σπόντες” του Βιλντόζα για τον Αταμάν

Ολυμπιακός: Οι “σπόντες” του Βιλντόζα για τον Αταμάν

Πηγή Φωτογραφίας: [371718] ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Η ατάκα του Λούκα Βιλντόζα για τις σχέσεις που είχε την περσινή σεζόν με τον Εργκίν Αταμάν και η σύγκριση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Λούκα Βιλντόζα έκανε το άλμα από το ΟΑΚΑ στο ΣΕΦ και άφησε τον Παναθηναϊκό για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Αργεντινό γκαρντ να μπαίνει κι εκείνος στο κλαμπ των παικτών που αγωνίστηκαν και με τους δύο «αιωνίους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Ο Αργεντινός γκαρντ που είχε γίνει εμφανές από τη διάρκεια της περσινής σεζόν ότι δεν έχει την εμπιστοσύνη του Εργκίν Αταμάν, παραδέχθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο Eurohoops.net, πως όντως οι σχέσεις του με τον Τούρκο τεχνικό δεν ήταν πολύ καλές, τονίζοντας και τις διαφορές που έχει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς που είχε για χρόνια προπονητή.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση που του έγινε για τους τρεις προπονητές ανέφερε:

«Είναι διαφορετικοί. Με τον Ντούσκο είχα πολύ καλή προσωπική σχέση και μπορώ να τη συνδέσω με τον κόουτς Μπαρτζώκα, ο οποίος είναι πολύ κοντά στους παίκτες. Από την άλλη, όλοι γνωρίζουν ότι δεν είχα πέρσι πολύ καλή σχέση με τον προπονητή στον Παναθηναϊκό, όμως αυτός είναι ο τρόπος που κοουτσάρει και νικά. Δεν μπορείς να πεις κάτι όταν κάποιος κερδίζει τα πάντα…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments