Ελλάδα

«Να φοράτε κράνος, θα μπορούσα να μείνω ανάπηρη» – Συγκλονίζει 18χρονη που είχε τροχαίο με μηχανή

«Να φοράτε κράνος, θα μπορούσα να μείνω ανάπηρη» – Συγκλονίζει 18χρονη που είχε τροχαίο με μηχανή
«Λέμε δεν θα συμβεί, όμως το κακό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή»

Μια 18χρονη στην Κρήτη έπεσε θύμα τροχαίου με μηχανή που οδηγούσε φίλος της και χτύπησε άσχημα, επειδή δεν φορούσε κράνος. Μετά την περιπέτεια που βίωσε, αποφάσισε να στείλει μήνυμα προς όλους για να φοράνε κράνος και ζώνη.

Η Μυρσίνη μίλησε στην εκπομπή «Live News» και δήλωσε πως όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή, όταν βγήκε βραδινή βόλτα με ένα φίλο της, πάνω στη μηχανή του. Κάποια στιγμή, ο άνδρας έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Εκείνος ήταν εντάξει επειδή φορούσε κράνος, αλλά η κοπέλα χτύπησε αρκετάκαθώς δεν φορούσε.

«Σε μία στροφή δεν είχε φώτα, ήταν απότομη. Εγώ δεν φορούσα κράνος. Αυτό που θυμάμαι είναι να κοιτάω κάτω και να βλέπω θρύψαλα», είπε χαρακτηριστικά.

«Έπεσα κάτω και σερνόμουν. Έπεσα κατευθείαν με το κεφάλι. Για λίγα δευτερόλεπτα σαν να έχασα το φως μου, ένιωθα ότι χάνομαι. Για λίγα δευτερόλεπτα δεν ένιωθα τίποτα. Δεν ήξερα αν ζω, είχα παντού αίματα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Με αφορμή το τροχαίο λοιπόν, δήλωσε πως «δεν είναι κάτι δύσκολο να φορέσεις το κράνος. Λέμε ότι σε εμάς δεν θα συμβεί, όμως το κακό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Έπρεπε να το μάθω για να καταλάβω. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι».

«Οι άνθρωποι που ήταν πίσω μας και μας βοήθησαν νόμιζαν ότι ήμασταν νεκροί. Θα μπορούσα να είχα μείνει ανάπηρη. Κι εσύ να φύγεις, κάποιοι άνθρωποι μένουν πίσω. Πρόσεχε τον εαυτό σου. Δεν είναι δύσκολο να βάλεις κράνος και ζώνη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments