Lifestyle

Αριστ.Γιαννόπουλος–Ειρήνη Παπασυννεφάκη: Ερωτευμένος,έτοιμος για νέα επαγγελματική συνεργασία με την 24χρονη

Αριστ.Γιαννόπουλος–Ειρήνη Παπασυννεφάκη: Ερωτευμένος,έτοιμος για νέα επαγγελματική συνεργασία με την 24χρονη

Πηγή Φωτογραφίας: koolnews.gr//Αριστ.Γιαννόπουλος–Ειρήνη Παπασυννεφάκη: Ερωτευμένος,έτοιμος για νέα επαγγελματική συνεργασία με την 24χρονη

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, καθώς είναι ερωτευμένος και ταυτόχρονα σχεδιάζει μία επαγγελματική συνεργασία με τη νέα του σύντροφο, Ειρήνη Παπασυννεφάκη.

Η 24χρονη εντυπωσιακή γιατρός από τη Λάρισα έχει κερδίσει την καρδιά του γνωστού γιατρού, αλλά και την εκτίμησή του ως επαγγελματίας, καθώς σύντομα σκοπεύουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και στον επαγγελματικό στίβο.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση και η αποκάλυψη της σχέσης

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και η Ειρήνη Παπασυννεφάκη έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μαζί σε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, όπου ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε ανοιχτά για τη σχέση τους και την απόφασή τους να συνεργαστούν. Ο Γιαννόπουλος αποκάλυψε πως γνωρίζονται εδώ και τρία χρόνια, αλλά ήρθαν πιο κοντά το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

«Ήρθαμε λίγο περισσότερο κοντά τώρα το καλοκαίρι. Ωραία περάσαμε, κάναμε διακοπές», δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως ο δεσμός τους έχει διάρκεια περίπου τρεις μήνες.

Σχέδια για μελλοντική συνεργασία

Παράλληλα με την προσωπική τους σχέση, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεργαστεί με την Ειρήνη επαγγελματικά, αναφέροντας πως είναι σημαντικό να εισέρχονται νέα πρόσωπα στον τομέα της ιατρικής. Ο ίδιος είπε σχετικά:

«Είναι μικρή ακόμα. Σκοπεύουμε να συνεργαστούμε, είναι καλό σιγά σιγά να μπαίνουν και καινούργια άτομα στο επάγγελμα».

Η Ειρήνη Παπασυννεφάκη, η οποία αυτή τη στιγμή ασκεί την ειδικότητά της στη γενική ιατρική στο Ασκληπιείο Βούλας, έχει επιλέξει να ακολουθήσει μια καριέρα στον χώρο της ιατρικής, δείχνοντας αποφασιστικότητα και πάθος για το επάγγελμά της.

Μία σχέση γεμάτη προοπτικές

Με τον συνδυασμό της επαγγελματικής τους κατεύθυνσης και την αμοιβαία εκτίμηση που φαίνεται να υπάρχει, η σχέση του Αριστομένη Γιαννόπουλου και της Ειρήνης Παπασυννεφάκη έχει όλες τις προοπτικές να ανθίσει περαιτέρω, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δημόσια τοποθέτησή τους επιβεβαιώνει ότι η σχέση τους βαδίζει με σταθερά βήματα, και ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στον επαγγελματικό χώρο.

Πηγή: koolnews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments