Lifestyle

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που έμεινε εκτός τηλεόρασης [vid]

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που έμεινε εκτός τηλεόρασης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που έμεινε εκτός τηλεόρασης [vid]

«Δεν ήθελα να κάνω εκπτώσεις στην προσωπική μου ζωή», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου που επί 31 συναπτά έτη βρίσκεται στην μεγάλη οθόνη παρουσιάζοντας τις δικές της εκπομπές, φέτος αποφάσισε να αποχωρήσει.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια νέα ανακοίνωση στο προσωπικό της blog όπου για πρώτη φορά μιλά για τον λόγο που έμεινε εκτός τηλεόρασης. Η Τατιάνα Στεφανίδου εξήγησε πως και για εκείνη είναι κάτι το «ξένο» η αποχή της από την μεγάλη οθόνη, ωστόσο υπάρχουν σοβαροί λόγοι για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση.

«Σε αυτή την ηλικία της ωριμότητας, που η προβολή δεν είναι το ζητούμενο και η δημιουργία τηλεοπτικών προγραμμάτων βρίσκεται σε ένα κορεσμό, βάρυναν άλλα στην πλάστιγγα της απόφασής μου. Δεν ήθελα να κάνω εκπτώσεις στην προσωπική μου ζωή, στον ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια μου και δεν ήθελα να κάνω εκπτώσεις στην ποιότητα της δουλειάς μου.

Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση. Η δουλειά για μένα είναι συνδεδεμένη με τη δημιουργία και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε. Κι όταν έχουμε πάθος γι’ αυτό που κάνουμε και μας γεμίζει, η παραγωγικότητα και η έμπνευση πολλαπλασιάζονται. Κάθε έργο γίνεται ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη, και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε είναι τα καλύτερα γιατί βγαίνουν από την καρδιά μας.», έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου και έκλεισε την «εξομολόγηση» της: «Πήρα λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ακολούθησα τον… δρόμο της καρδιάς!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments