Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Θέλω να κάνω το ΠΑΣΟΚ ‘αεροπλανοφόρο’ από το οποίο θα απογειωθεί η νέα γενιά

Διαμαντοπούλου: Θέλω να κάνω το ΠΑΣΟΚ ‘αεροπλανοφόρο’ από το οποίο θα απογειωθεί η νέα γενιά

Πηγή Φωτογραφίας: [368773] 9ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ / 4η ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ // ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

''Θέλω να κάνω το ΠΑΣΟΚ 'αεροπλανοφόρο' από το οποίο θα απογειωθεί η νέα γενιά'' ανέφερε μεταξύ άλλων το πρωί της Τρίτης (1/10) η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1

«Θέλω να κάνω το ΠΑΣΟΚ ”αεροπλανοφόρο” από το οποίο θα απογειωθεί η νέα γενιά, το ίδιο που έκαναν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης και ανέδειξαν τα νέα στελέχη της Παράταξης» ανέφερε μεταξύ άλλων το πρωί της Τρίτης (1/10) η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενη στις συνεντεύξεις της με τον Ηλία Ψινάκη και τους Απαράδεκτους είπε: «στόχος είναι να προσεγγίσω κοινά, τα οποία δεν φτάνουν οι πολιτικές εκπομπές. Από τις περιοδείες που πάω, ρωτάω αν ξέρουν ότι γίνονται εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και με κοιτάνε σαν ούφο. Πολλά παιδιά δεν ξέρουν καν τι είναι το ΠΑΣΟΚ και άλλα δεν ξέρουν καν ποια είμαι εγώ».

Συνέχισε λέγοντας: «εγώ πιστεύω ότι η έννοια του πρωθυπουργίσιμου έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, γνώση των θεμάτων, διαδικασία λετιουργίας της βουλής που δεν την μαθαίνεις σε 1 ή 2 χρόνια».

Όπως είπε: «χρειάζεται εμπειρία διακυβέρνησης, δεν μπορείς να γίνεις αρχηγός και πρωθυπουργός, αν δεν έχεις διοικήσει έστω μία γενική γραμματεία».

Κλείνοντας είπε: «αν εκλεγώ πρόεδρος, έχω ένα πρόγραμμα 100 πρώτων ημερών, που θα γυρίσω όλη την Ελλάδα, θα κάνω συγκεντρώσεις μένους, για να γίνει το ΠΑΣΟΚ φορεάς αιτημάτων της νέας γενιάς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments