Αθλητισμός

Καλύτερη μεταγραφή της Euroleague ο Βεζένκοφ!

Καλύτερη μεταγραφή της Euroleague ο Βεζένκοφ!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Καλύτερη μεταγραφή της Euroleague ο Βεζένκοφ!

Οι General Managers των ομάδων της Euroleague ψήφισαν τον Σάσα Βεζένκοφ ως την καλύτερη μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε το φετινό καλοκαίρι, σε δημοσκόπηση του «Basket News»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν οι General Managers των ομάδων της Euroleague διοργάνωσε η λιθουανική ιστοσελίδα «BasketNews», λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν οι GM’s ήταν και αυτή για την κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού, με το 53.8% να απαντούν το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά το περσινό πέρασμά του από το NBA.

Στη δεύτερη θέση τον ακολούθησε με 15.4% ο Καρλίκ Τζόουνς που πήγε στην Παρτίζαν, ενώ ψήφους πήραν και οι Εβάν Φουρνιέ, Λορέντζο Μπράουν, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Ταϊρίκ Τζόουνς.

Παρ’ όλα αυτά στην ερώτηση για το ποια ομάδα έκανε συνολικά τις καλύτερες κινήσεις στη διάρκεια της off-season, ο Ολυμπιακός έχασε την… πρωτιά από τη Φενέρμπαχτσε με 46.2% των προτιμήσεων, αντί του 30.8% που συγκέντρωσαν οι Ερυθρόλευκοι.

Τρίτος στη σχετική λίστα ήταν ο Παναθηναϊκός με 15.4%.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments