Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Συγκινημένος ο Όρτα από την επιστροφή του στο λιμάνι! [pic]

Ολυμπιακός: Συγκινημένος ο Όρτα από την επιστροφή του στο λιμάνι! [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: [372261] EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΟΣΦΠ - ΜΠΡΑΓΚΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΡΑΓΚΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Αντρέ Όρτα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Μπράγκα

Ο Αντρέ Όρτα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Μπράγκα, την Πέμπτη (3/10), για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League και με μια ανάρτησή του από το γήπεδο Καραϊσκάκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Ο Πορτογάλος χαφ αγωνιζόταν ως δανεικός την περσινή σεζόν στους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους έζησε και τη μεγαλύτερη, τουλάχιστον μέχρι τώρα, στιγμή της καριέρας του, κατακτώντας το Europa Conference League.

Μια πραγματικά ιστορική στιγμή τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά, με τον Όρτα να επιστρέφει τώρα ως αντίπαλος και να βρίσκεται ξανά στο Καραϊσκάκη, όπου είδε και την τοιχογραφία που βρίσκεται και δείχνει τους πανηγυρισμούς των παικτών με τον Βαγγέλη Μαρινάκη όταν πήραν στα χέρια τους το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ένας από τους παίκτες, λοιπόν, που απεικονίζονται στην τοιχογραφία είναι και ο Όρτα, ο οποίος έκανε τη σχετική ανάρτηση στα social media.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments