Ελλάδα

Τέμπη: Αγριεύει η κόντρα ανάμεσα στους συγγενείς θυμάτων: Η Καρυστιανού έστειλε εξώδικο στον Πλακιά

Τέμπη: Αγριεύει η κόντρα ανάμεσα στους συγγενείς θυμάτων: Η Καρυστιανού έστειλε εξώδικο στον Πλακιά

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση μεταξύ συγγενών των θυμάτων καθώς η Μαρία Καρυστιανού έστειλε εξώδικο στον Νίκο Πλακιά.

Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση μεταξύ συγγενών των θυμάτων καθώς η Μαρία Καρυστιανού έστειλε εξώδικο στον Νίκο Πλακιά.

Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση μεταξύ συγγενών των θυμάτων καθώς η Μαρία Καρυστιανού έστειλε εξώδικο στον Νίκο Πλακιά.

Μετά την έντονη δημόσια αντιπαράθεση για την συναυλία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Θυμάτων Τεμπών (του οποίου ηγείται η κα Καρυστιανού και εκπροσωπεί λίγες μόνο οικογένειες) στο Καλλιμάρμαρο, με αντίτιμο 15 ευρώ, κίνηση που προκάλεσε την οργίλη αντίδραση 18 συγγγενών θυμάτων των Τεμπών, η κόντρα παίρνει νέες διαστάσεις.

Όπως ο ίδιος ο Νίκος Πλακιάς κοινοποίησε στα σόσιαλ μίντια η Μ. Καρυστιανού του κοινοποίησε εξώδικο με το οποίο τον εγκαλεί ότι επιχειρεί να προκαλέσει διχασμό και αμφιβολίες για τις πραγματικές προθέσεις της.

Η απάντηση Πλακιά, ο οποίος στα Τέμπη έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και την ανιψιά του, ήταν άμεση:

«Ευχαριστώ @mkaristianou Η Μανα των Τεμπων έστειλε εξώδικα στην οικογένεια που έχασε τρία παιδιά. Ντρέπομαι. Πως θα βρεθείς με την Σοφια και την Μαρθα στα δικαστήρια; Πως θα τις αντικρίσεις ;»

Η συναυλία διοργανώνεται από τον «Συλλόγου Θυμάτων για τα Τέμπη», πρόεδρος της οποίας είναι η Μαρία Καρυστιανού αλλά όπως έχει επισημάνει ο Νίκος Πλακιάς δεν εκπροσωπεί το σύνολο των 57 οικογενειών που θρηνούν δικούς τους ανθρώπους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, αλλά λίγες από αυτές.

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος θρηνεί τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο δυστύχημα των Τεμπών, εξέφρασε πρώτος τη διαφωνία του για τη συναυλία αυτή αλλά και για τις ενέργειες του Συλλόγου διότι τα εισιτήρια πωλούνται αντί αντιτίμου και δεν είναι δωρεάν. Θέτει ερωτήματα συνεχώς στις αναρτήσεις του στο «Χ» για το πού θα πάνε τα χρήματα αυτά, ενώ απειλεί με εξώδικα και ασφαλιστικά μέτρα.

Οι συγγενείς εκφράζουν την οργή τους λέγοντας ότι «τα ονόματα των παιδιών μας δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€».

Νίκος Πλακιάς: Θα γίνουν εξώδικα και αν γίνει η συναυλία ασφαλιστικά μέτρα για το πού πήγαν τα λεφτά

«Δεν συμφωνώ με το αντίτιμο το χρηματικό, αν δεν είχε το αντίτιμο δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Δεν γίνεται να γίνει κάτι για πέντε οικογένειες και οι υπόλοιπες 50 να μην συμμετέχουν. Να κάνουν συναυλία, να αναφέρουν ονομαστικά ποιοι κάνουν τη συναυλία, ποιες οικογένειες είναι, ποια θύματα εκπροσωπούν και να κάνουν ότι θέλουν ας βάλουν και 100 ευρώ και 200. Τα 57, ο πληθυντικός και αυτά δεν μου αρέσουν γιατί περιλαμβάνουν και τα παιδιά μου. Οχι στον αέρα, όχι ένας σύλλογος για έξι θύματα να κάνει μια συναυλία. για 57. Αυτή τη στιγμή μιλάμε με όλες τις οικογένειες και έχουν αναστατωθεί όλοι. Δεν μπορώ να με βλέπει ο άλλος στον δρόμο και να μου λέει ήρθα στη συναυλία σε ενίσχυσα 15 ευρώ όταν εγώ δεν ξέρω που πήγαν αυτά τα χρήματα. Είναι δυνατόν εγώ να συμφωνήσω για τα 15 ευρώ; Υπάρχει κόκκινη γραμμή. Δεν υπάρχει διαχωρισμός στους στόχους, οι ίδιοι είναι, τα ίδια κυνηγάμε. Οι δρόμοι είναι διαφορετικοί. Το αν δεν μιλάω εγώ ή δεν μπορώ να βρω κοινή γραμμή με τη Μαρία δεν έχει καμία σημασία. Ο,τι είναι να γίνει να γίνει ονομαστικά και καθαρά. Οχι όμως στο όνομα των παιδιών μου να πάει ο άλλος να δώσει 15 ευρώ. Αν γινόταν η συναυλία χωρίς αντίτιμο θα πήγαινα και εγώ, αλλά με αντίτιμο όχι».

Ανέφερε δε ότι θα στείλει εξώδικα για τη συναυλία ενώ αν γίνει η συναυλία θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα για το πού πήγαν τα λεφτά. «Θα περιμένω να δω αν γίνει η συναυλία. Γιατί πηγαίνουν τώρα και πάνε αφιλοκερδώς δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι, θεωρούν ότι θα μας βοηθήσουν, δεν θα μας βοηθήσουν όλοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments