Διεθνή

Νετανιάχου: Συλληπητήρια στις οικογένειες – Θα εγγυηθούμε την αιωνιότητα του Ισραήλ

Νετανιάχου: Συλληπητήρια στις οικογένειες – Θα εγγυηθούμε την αιωνιότητα του Ισραήλ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, liberal.gr

ΟΙσραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έστειλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους με βιντεοσκοπημένη δήλωσή του λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου τους από τις IDF.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έστειλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους με βιντεοσκοπημένη δήλωσή του λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου τους από τις IDF.

«Θα ήθελα να στείλω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των ηρώων μας που έπεσαν σήμερα στο Λίβανο, μακάρι ο Θεός να τους εκδικηθεί και μακάρι η μνήμη τους να είναι ευλογία», ανέφερε στην αρχή.

«Βρισκόμαστε στη μέση ενός σκληρού πολέμου ενάντια στον άξονα του κακού του Ιράν, που επιδιώκει να μας καταστρέψει. Αυτό δεν θα συμβεί», συνέχισε ο Νετανιάχου, «γιατί θα σταθούμε ενωμένοι, και με τη βοήθεια του Θεού – θα νικήσουμε μαζί».

«Θα σώσουμε τους ομήρους μας στο νότο, θα επιστρέψουμε τους κατοίκους μας στο βορρά, θα εγγυηθούμε την αιωνιότητα του Ισραήλ», κατέληξε, αναφερόμενος στους επίσημους στόχους του πολέμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments