Πολιτική

Τζάκρη για Κασσελάκη: Την Παρασκευή θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του [vid]

Τζάκρη για Κασσελάκη: Την Παρασκευή θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τζάκρη για Κασσελάκη: Την Παρασκευή θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του [vid]

«Έχουμε και γεννήτριες για να αποφευχθεί» είπε για το ενδεχόμενο blackout στο συνέδριο

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που θα ανακοινωθεί όπως αποκάλυψε την Παρασκευή 4/10 μίλησε το πρωί σήμερα, Τετάρτη 2/10 η Θοδώρα Τζάκρη. Όπως επεσήμανε ο ίδιος έχει ήδη γυρίσει το σχετικό βίντεο.

Μιλώντας στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» η Θοδώρα Τζάκρη απάντησε με ειρωνική διάθεση για τα περί ενδεχόμενου blackout στο συνέδριο που υπονόησε ο Χρήστος Γιαννούλης, σημειώνοντας «έχουμε και γεννήτριες για να αποφευχθεί».

«Επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι ψιλιαζόμασταν ότι πρόκειται για μια ετερόκλητη συμμαχία της γραφειοκρατίας που τους ένωσε η εχθρότητα για τον Κασσελάκη» σχολίασε αναφορικά με την υποψηφιότητα του Νίκου Φαραντούρη. «Αν δείτε τα επιχειρήματα στην ίδια την πρόταση μομφής δεν βλέπω πολιτικά επιχειρήματα αλλά περιστατικά από σάιτ που είναι απέναντι από τον κ. Κασσελάκη» δήλωσε.

Ερωτηθείσα αν η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη θα απασχολήσει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Τζάκρη απάντησε «πιστεύει κανείς ότι δεν θα συζητηθεί στο συνέδριο το άγος της ανατροπής; Το συνέδριο θα συζητήσει μονοθεματικά αυτό αλλά δεν θα ανατρέψουμε την πορεία προς τις εκλογές».

« Ο Στέφανος Κασσελάκης θα πάρει υψηλότερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές, μπορεί ακόμα και να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο» δήλωσε η κα Τζάκρη και εστιάζοντας στις δηλώσεις Γιαννούλη και Γεροβασίλη για το τι θα συμβεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «παιδιάστικα επιχειρήματα του στυλ θα σκάσω την μπάλα αν δεν μου αρέσει το παιχνίδι. Δεν είναι σοβαρές τοποθετήσεις ενηλίκων».

«Εγώ κρατώ τη δήλωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα είναι και την επόμενη ημέρα στο κόμμα. Ναι, ο Κασσελάκης θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν χάσει» πρόσθεσε κλείνοντας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments