Αθλητισμός

Champions League: Έγινε της ανατροπής! Ηττες για Ρεάλ, Μπάγερν, Ατλέτικο, νίκη για τη Γιουβέντους

Champions League: Έγινε της ανατροπής! Ηττες για Ρεάλ, Μπάγερν, Ατλέτικο, νίκη για τη Γιουβέντους

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Champions League: Έγινε της ανατροπής! Ηττες για Ρεάλ, Μπάγερν, Ατλέτικο, νίκη για τη Γιουβέντους

Τα αποτελέσματα

Στη ματσάρα της Γερμανίας η Γιουβέντους των 10 παικτών νίκησε με 3-2 τη Λειψία και έκανε το 2×2 στο Champions League, την ίδια ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης έχανε με 1-0 από τη Λιλ, η Μπάγερν έχανε επίσης με 1-0 από την Άστον Βίλα και η Ατλέτικο… έτρωγε 4άρα (4-0) από τη Μπενφίκα.

Μετά τους αγώνες της Τρίτης (1/10), σειρά πήραν αυτοί της Τετάρτης, όπου δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Η Λιλ με πέναλτι του Ντέιβιντ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους νίκησε με 1-0 τη Ρεάλ ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και η Άστον Βίλα της Μπάγερν Μονάχου με σκόρερ τον Ντουράν στο 79′.

Στη Λισαβόνα η Μπενφίκα με γκολ των Ακτούρκογλου (13′), Ντι Μαρία (52′ πεν.), Μπα (75′) και Κόκτσου (84′ πεν.) συνέτριψε με 4-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ το πιο ωραίο ματς έγινε στη Λειψία, όπου η τοπική ομάδα προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στη Γιουβέντους που έμεινε και με 10 παίκτες ενώ είχε κάνει και δύο αναγκαστικές αλλαγές στα πρώτα 12 λεπτά, αλλά τελικά υπήρξε ανατροπή: Γκολάρες από Βλάχοβιτς – Κονσεϊσάο και οι Ιταλοί με το 2-3 έκαναν το 2×2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments