Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Μπράγκα: Εύκολη νίκη για τους «ερυθρόλευκους» [3-0]

Ολυμπιακός – Μπράγκα: Εύκολη νίκη για τους «ερυθρόλευκους» [3-0]

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΟΣΦΠ - ΜΠΡΑΓΚΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Με τον Ελ Κααμπί να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Έσε να βρίσκει κι αυτός το δρόμο προς τα δίχτυα

Με τον Ελ Κααμπί να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Έσε να βρίσκει κι αυτός το δρόμο προς τα δίχτυα, ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τη Μπράγκα στο πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι του μετά την κατάκτηση του Europa Conference League και πήρε το πρώτο τρίποντο στο φετινό Europa League.

Με τον κόσμο τους να δημιουργεί πολύ όμορφη ατμόσφαιρα οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να μπουν δυνατά στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό σκόραραν με τον Ελ Κααμπί, μετά την πάσα του Ζέλσον, το γκολ όμως δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ. Δεν έγινε, έτσι, το 1-0 και ένα λεπτό μετά, έπειτα από κακό διώξιμο του Τζολάκη, ο Μπρούμα προσπάθησε να τον… κρεμάσει εκτός περιοχής αλλά το πλασέ ήταν κακό.

Από εκεί και πέρα, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, ο Ολυμπιακός έριξε τον ρυθμό του αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (6/10), με τον Μεντιλίμπαρ να κάνει τις αλλαγές του και τους οπαδούς του να αποθεώνουν τους πάντες μετά την πρώτη νίκη στο φετινό Europa League.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος (73′ Ντόη), Κάρμο (80′ Πιρόλα), Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Ροντινέι (80′ Μασούρας), Τσικίνιο (58′ Γουίλιαν), Ζέλσον (73′ Ολιβέιρα), Ελ Κααμπί.

Μπράγκα (Κάρλος Καρβαλιάλ): Ματέους, Φερέιρα, Νιακατέ, Εμπί, Μαρίν (67′ Γκόμες), Καρβάλιο (46′ Γκορμπί), Αντρέ Όρτα (67′ Ελ Ουαζανί), Μπρούμα, Γκάμπρι Μαρτίνες (46′ Γκαρμπί), Ρικάρντο Όρτα, Ρομπέρτο Φερνάντες (67′ Ρότζερ Φερνάντες).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments