Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα κόντρα στην Μπόρατς- Η πιθανή ενδεκάδα

Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα κόντρα στην Μπόρατς- Η πιθανή ενδεκάδα

Πηγή Φωτογραφίας: [372266] CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ - ΠΑΟ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (BORISLAV ZDRINJA / ZIPAPHOTO)

Πρεμιέρα στις υποχρεώσεις του για τη League Phase του Conference League κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός

Πρεμιέρα στις υποχρεώσεις του για τη League Phase του Conference League κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο «Gradski-Stadion» της Βοσνίας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής (22:00, Cosmote Sport 1).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ουρουγουανός τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Βαγιαννίδη, που έμεινε εκτός αποστολής. Σε ότι αφορά την Μπόρατς, ο Μλάντεν Ζίζοβιτς, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση του Σρτζιαν Γκράχοβατς ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που είχε στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ εκτός θα παραμείνει ο ο αρχηγός Ντάβιντ Βούκοβιτς.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Ντραγκόφσκι στην εστία, τους Ίνγκασον και Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας, τον Κώτσιρα σε ρόλο δεξιού μπακ και τον Μλαντένοβιτς ως αριστερό μπακ. Οι Αράο και Τσέριν θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Μπακασέτα να αγωνίζεται πιο μπροστά από αυτούς. Από κει και πέρα, ο Τετέ θα βρίσκεται στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, ο Πελίστρι στο αριστερό και ο Ιωαννίδης στην κορυφή, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Το παιχνίδι του «τριφυλλιού» θα διευθύνει ο Έλτσιν Μασίγεφ από το Αζερμπαϊτζάν. Ο 33χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Αμπντουλαγέφ και Ταλίμποφ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χαλίγεφ. Τέλος στο VAR θα καθίσουν ο Γάλλος, Μιγιό με βοηθό τον Αζέρο, Μαμάντοφ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments